Příspěvky uživatele - 176.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte - hořící láska, 7.10.2008
Jste všichni moc hodní a děkuju za příspěvky. je z nich vidět, že název hořící láska se používal zřejmě krajově a ta "naše" byl opravdu hvozdík bradatý. Už jsem ho n ajaře koupila a těším se na přístí rok.pěkný podzim d
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 6.10.2008
Děkuji všem za rady. Tak jsem do jablka kousla, je opravdu sladší a zdá se méně šťavnaté, než jablka, co jsem už letos ochutnala. Je to trochu záhada, ale bude dobré. Pěkný podzim D.
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 5.10.2008
Děkuji pane Jerome i hoste .64.231,.Jsem přesvědčena, že Šampión to není, ten roste vedle ve stěně a už jsme ho snědli (250 n.m.), tohle je určitě zimní, o tomhle info poskytnout zatím nemůžu, protože ač mám ráda jablka klidně kyselejší a... celý příspěvek >
neprospívají mi pelargonie, 5.10.2008
Paní Lenko, asi už informace až na příští jaro... pěstuji si nové rostlinky sama z řízků, na jaře, když začnou bujněni růst do délky, zaštípn (podle toho, jak rostou lístky, nechám třeba 4 nebo 5), pak se rostlinky více rozvětví a po přesazení... celý příspěvek >
mé jiřiny a Váš dotaz, 5.10.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, pane Miroslave, já jsem ulítlá na růžovou, takže první mi padla do oka ta uprostřed, ale jak píšu výše, ráda bych jiřiny pěstovala, a tak se mi líbí všechny moc moc až na tu poslední jednoduchou. Pozdě na jaře jsem koupila ve velkém... celý příspěvek >
Aloha – Kordes’ Rose Aloha, 5.10.2008
Dobrý de, paní 207.103 i paní Lily, moc děkuji za informace, z fotky paní Lily mám radost (jako ze všech), protože růže může narůst do výšky 250 cm, takže jsem spokojena jak se vzrůstností, tak samozřemě z nádhery této růže a opravdu se těším,... celý příspěvek >
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 5.10.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, zdravím všechny pěstitele nejen jabloní! Několik let se snažím studovat tištěné informace i rady zde na fóru a snad ze mne bude jednou dobrý pěstitel. když jsem zakládala dvě jabloňové stěny, pěčlivě jsem si zapsala podnože i odrůdy a... celý příspěvek >
Ořešák - ořezat?, 30.9.2008
Někde zde je diskuse o ořezání ořešáku, ale i o jeho likvidaci. Je tomu už skoro 20 let, byly velké mrazy a většina ořešáku zmrzla. Někdo (jako já) stromy z neznalosti zlikvidoval, byla ale spousta lidí, kteří svůj ořešák razantně ořezali o tím je... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 29.9.2008 Obsahuje fotku
Já tu plošinu používám vetšinou na vyvážení z nepřístupných míst kde se nedá dostat s vlečkou mezi stromy, vlečku nechám u cesty a plošinou to vyvezu.Stál co nová fábie.
pochlubte se co predsazujete - bílé afrikány, 28.9.2008
tedy bílé afrikány, to bych moc a moc chtěla!!! Afrikány miluju, ale mám jen základní druhy. 8258@centrum.cz
TK, TZ, MT, Holder, 27.9.2008 Obsahuje fotku
Já mám udělanou přepravní plošinu na který vozím hlínu, dřevo,hnůj, prostě všechno
Aloha – Kordes’ Rose Aloha, 27.9.2008
Dobrý den, objednala jsem si tuto pnoucí růži a moc se na ni těším. Máte někdo s touto růží zkušenosti? Zajímalo by mě, jakého vzrůstu je schopná, protože potřebuji opticky oddělit jeden prostor od druhého, popř. jak stříhat, prostě zkušenosti.... celý příspěvek >
Astry, 27.9.2008
Prosím o informaci, zda ze semínek aster, které letos sesbírám z nádherných nízkých plnokvětých aster, budou příští rok rostlinky stejně krásné, nebo vyrostou jen jednoduché květy. Děkuji
TK, TZ, MT, Holder, 25.9.2008
Máš pěkně zrepasováný stroj, chtěl bych se zeptat na co používáš tu radlici? 
TK, TZ, MT, Holder, 25.9.2008 Obsahuje fotku
Napíšu to takto: Přední tříbodový závěs včetně vývodové hřídele na Vineu stojí 22 000,- bez DPH a na Farmáře stojí přední tříbodový závěs 27 000,- a přední vývodová hřídel 33 000,- bez DPH tak to je trochu rozdíl v ceně ne?Navíc Wisconsin... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika