|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte - hořící láska, 7.10.2008 Jste všichni moc hodní a děkuju za příspěvky. je z nich vidět, že název hořící láska se používal zřejmě krajově a ta "naše" byl opravdu hvozdík bradatý. Už jsem ho n ajaře koupila a těším se na přístí rok.pěkný podzim d |  | Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 6.10.2008 Děkuji všem za rady. Tak jsem do jablka kousla, je opravdu sladší a zdá se méně šťavnaté, než jablka, co jsem už letos ochutnala. Je to trochu záhada, ale bude dobré. Pěkný podzim D. |  |
|  | Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 5.10.2008 Děkuji pane Jerome i hoste .64.231,.Jsem přesvědčena, že Šampión to není, ten roste vedle ve stěně a už jsme ho snědli (250 n.m.), tohle je určitě zimní, o tomhle info poskytnout zatím nemůžu, protože ač mám ráda jablka klidně kyselejší a... celý příspěvek > |  | neprospívají mi pelargonie, 5.10.2008 Paní Lenko, asi už informace až na příští jaro... pěstuji si nové rostlinky sama z řízků, na jaře, když začnou bujněni růst do délky, zaštípn (podle toho, jak rostou lístky, nechám třeba 4 nebo 5), pak se rostlinky více rozvětví a po přesazení... celý příspěvek > |  | mé jiřiny a Váš dotaz, 5.10.2008  Dobrý den, pane Miroslave, já jsem ulítlá na růžovou, takže první mi padla do oka ta uprostřed, ale jak píšu výše, ráda bych jiřiny pěstovala, a tak se mi líbí všechny moc moc až na tu poslední jednoduchou. Pozdě na jaře jsem koupila ve velkém... celý příspěvek > |  | Aloha – Kordes’ Rose Aloha, 5.10.2008 Dobrý de, paní 207.103 i paní Lily, moc děkuji za informace, z fotky paní Lily mám radost (jako ze všech), protože růže může narůst do výšky 250 cm, takže jsem spokojena jak se vzrůstností, tak samozřemě z nádhery této růže a opravdu se těším,... celý příspěvek > |  | Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 5.10.2008  Dobrý den, zdravím všechny pěstitele nejen jabloní! Několik let se snažím studovat tištěné informace i rady zde na fóru a snad ze mne bude jednou dobrý pěstitel. když jsem zakládala dvě jabloňové stěny, pěčlivě jsem si zapsala podnože i odrůdy a... celý příspěvek > |  | Ořešák - ořezat?, 30.9.2008 Někde zde je diskuse o ořezání ořešáku, ale i o jeho likvidaci.
Je tomu už skoro 20 let, byly velké mrazy a většina ořešáku zmrzla. Někdo (jako já) stromy z neznalosti zlikvidoval, byla ale spousta lidí, kteří svůj ořešák razantně ořezali o tím je... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 29.9.2008  Já tu plošinu používám vetšinou na vyvážení z nepřístupných míst kde se nedá dostat s vlečkou mezi stromy, vlečku nechám u cesty a plošinou to vyvezu.Stál co nová fábie. |  | pochlubte se co predsazujete - bílé afrikány, 28.9.2008 tedy bílé afrikány, to bych moc a moc chtěla!!! Afrikány miluju, ale mám jen základní druhy. 8258@centrum.cz |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder, 27.9.2008  Já mám udělanou přepravní plošinu na který vozím hlínu, dřevo,hnůj, prostě všechno |  | Aloha – Kordes’ Rose Aloha, 27.9.2008 Dobrý den, objednala jsem si tuto pnoucí růži a moc se na ni těším. Máte někdo s touto růží zkušenosti? Zajímalo by mě, jakého vzrůstu je schopná, protože potřebuji opticky oddělit jeden prostor od druhého, popř. jak stříhat, prostě zkušenosti.... celý příspěvek > |  | Astry, 27.9.2008 Prosím o informaci, zda ze semínek aster, které letos sesbírám z nádherných nízkých plnokvětých aster, budou příští rok rostlinky stejně krásné, nebo vyrostou jen jednoduché květy. Děkuji |  | TK, TZ, MT, Holder, 25.9.2008 Máš pěkně zrepasováný stroj, chtěl bych se zeptat na co používáš tu radlici? |  | TK, TZ, MT, Holder, 25.9.2008  Napíšu to takto:
Přední tříbodový závěs včetně vývodové hřídele na Vineu stojí 22 000,- bez DPH a na Farmáře stojí přední tříbodový závěs 27 000,- a přední vývodová hřídel 33 000,- bez DPH tak to je trochu rozdíl v ceně ne?Navíc Wisconsin... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|