|
Odstranění pařezu, 23.4.2008 Udělali jsme to stejně.Jana |
 |
Prosím o radu - slzení kiwi po střihu, 16.4.2008 Děkuji.Už jsem to i ovázala a pořád to protéká. |
 |
|
 |
Prosím o radu, 15.4.2008 Ustřihla jsem výhon na sibiřském kiwi který vyrostl a zamotal se do stromu.Je to už přes týden a pořád roní mízu.Zamazala jsem to štěpařským voskem a nepomohlo to.Zdá se mi že šlahoun který jde za ránou nějak pomaleji raší.Co s tím?Děkuji ža každou... celý příspěvek > |
 |
aktinídie minikiwi, 15.4.2008 Chutná uplně stejně jako kiwi z obchodu.Loni nám poprvé plodilo. |
 |
Konopí, 8.4.2008 Tak ted jsem opravdu na vážkách jestli to vysadit nebo ne. |
 |
Nové kroucené stromy foto, 7.4.2008 U nás rostou kolem cesty taky takto pokroucené staré švestky. |
 |
vlčí bob, 7.4.2008 Já jsem vysévala do truhlíku.A pak ven podle návodu Vyrostly krásné a barevné a pak se ještě mezi sebou nějak pokřížily.Bohužel mi potom vymrzly. |
 |
vlčí bob, 7.4.2008 Mám ho zasazený ve stejných podmínkách jako vy a daří se mu dobře.Jen je ho třeba v létě při suchu zalévat. |
 |
Petrklíč, 7.4.2008 Já jsem udělala to samé a kvetly mi dál modře. |
 |
modrá hortenzie, 7.4.2008 Já jsem před 2 roky koupila v hornbachu rychlenou růžově kvetoucí.Příští rok mi na zahradě kvetla modře.Asi to je složením půdy. |
 |
|
 |
Konopí, 7.4.2008 Mám to opravdu jen jako kytku na parádu. |
 |
Konopí, 7.4.2008 Když vypadá stejně tak jak to někdo pozná? |
 |
Konopí, 7.4.2008 Dostala jsem pár semínek indic.konopí.Vždy se mi lbilo.Ted mě známí zrazují od pěstování že budu mít problém se zákonem.Ale když zasadím jen třeba 2 rostlinky ven?To snad není ani na osobní spotřebu.Poradte prosím. |
 |
Fíkovník, 6.4.2008 Dobrý den.Vloni jsem dostala maličký fíkovník vypěstovaný ze semínka.Nyní má asi 1m a chci ho dát ven jen co se oteplí.Zajímalo by mne jestli bude vůbec někdy plodit.Slyšela jsem že to může trvat roky a nebo nebude plodit vůbec. |
 |
Prosím o radu, 5.4.2008 Na Broskvoni, na kmeni se mi udělala díra. Co se stím dá dělat? |
 |