Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odstranění pařezu, 23.4.2008
Udělali jsme to stejně.Jana
Prosím o radu - slzení kiwi po střihu, 16.4.2008
Děkuji.Už jsem to i ovázala a pořád to protéká.
Prosím o radu, 15.4.2008
Ustřihla jsem výhon na sibiřském kiwi který vyrostl a zamotal se do stromu.Je to už přes týden a pořád roní mízu.Zamazala jsem to štěpařským voskem a nepomohlo to.Zdá se mi že šlahoun který jde za ránou nějak pomaleji raší.Co s tím?Děkuji ža každou... celý příspěvek >
aktinídie minikiwi, 15.4.2008
Chutná uplně stejně jako kiwi z obchodu.Loni nám poprvé plodilo.
Konopí, 8.4.2008
Tak ted jsem opravdu na vážkách jestli to vysadit nebo ne.
Nové kroucené stromy foto, 7.4.2008
U nás rostou kolem cesty taky takto pokroucené staré švestky.
vlčí bob, 7.4.2008
Já jsem vysévala do truhlíku.A pak ven podle návodu Vyrostly krásné a barevné a pak se ještě mezi sebou nějak pokřížily.Bohužel mi potom vymrzly.
vlčí bob, 7.4.2008
Mám ho zasazený ve stejných podmínkách jako vy a daří se mu dobře.Jen je ho třeba v létě při suchu zalévat.
Petrklíč, 7.4.2008
Já jsem udělala to samé a kvetly mi dál modře.
modrá hortenzie, 7.4.2008
Já jsem před 2 roky koupila v hornbachu rychlenou růžově kvetoucí.Příští rok mi na zahradě kvetla modře.Asi to je složením půdy.
Konopí, 7.4.2008
Mám to opravdu jen jako kytku na parádu.
Konopí, 7.4.2008
Když vypadá stejně tak jak to někdo pozná?
Konopí, 7.4.2008
Dostala jsem pár semínek indic.konopí.Vždy se mi lbilo.Ted mě známí zrazují od pěstování že budu mít problém se zákonem.Ale když zasadím jen třeba 2 rostlinky ven?To snad není ani na osobní spotřebu.Poradte prosím.
Fíkovník, 6.4.2008
Dobrý den.Vloni jsem dostala maličký fíkovník vypěstovaný ze semínka.Nyní má asi 1m a chci ho dát ven jen co se oteplí.Zajímalo by mne jestli bude vůbec někdy plodit.Slyšela jsem že to může trvat roky a nebo nebude plodit vůbec.
Prosím o radu, 5.4.2008
Na Broskvoni, na kmeni se mi udělala díra. Co se stím dá dělat?
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika