Příspěvky uživatele - 154.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Washingtonia, 21.2.2010
Asi je to jak říkáte, prohlédl jsem na netu stovky fotek obou variant a nedokázal jsem se rozhodnout, proto jsem se obrátil sem.Asi to zůstane napořád hádanka.Díky za reakci.
Washingtonia, 21.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, nejsem si jistý, jestli moje Washingtonia je robusta nebo filifera, co myslíte?Díky
Yuka, 8.2.2010
Nejdřív by to chtělo popsat, co vlastně máte, palma a Yuka jsou dvě naprosto rozdílné rostliny, taky by pomohla fotka, pak snad může teprve někdo poradit.
Palmy v Kanadě, 16.1.2010
U trachycarpus fortunei se bát nemusíte, stačí jen vědět, že při -12 jí začínají namrzat listy.Proto celou palmu od -12 obalím 5cm silnou minerální vatou (je levná, balík 18m stojí asi 750,-kč) a v pohodě přežívá.Někdo píše, že balí do bílé... celý příspěvek >
Trachycarpus fortunei (Žumara) - pestovanie, 9.1.2010
Lépe by jí bylo venku v zemi.Pochopil jsem to ale tak, že jste ji koupil teprve před 3 týdny.Buď má šok ze změny prostředí teď v zimě (teplota v prodejně, při převozu a pak doma) nebo je problém v zálivce.Chtěla by teď jen trošku vlhko.Ta Vaše... celý příspěvek >
Bambusy - do jaké výšky skutečně vyrostou?, 24.9.2008
Musím Vás opravit, podzemní výběžky za rok v klidu urazí i 3 metry, proto je nutná ta kořenová zábrana z HDPE fólie.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika