Příspěvky uživatele - 91.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na jabloně?, 17.9.2008
Dvořáka již mám po ostatních se kouknu... děkuji za reakci
odrůdy.. určila jsem je dobře?, 16.9.2008
Tak koukám, že jsem se vůbec netrefila... děkuji všem a pokud by někoho napadlo co by to mohlo být za odrůdy, tak vám budu věčná.. Olinka
Jak na jabloně?, 16.9.2008
Děkuji a mrknu na ní..Olča
Jak na jabloně?, 15.9.2008
Děkuji za radu, bohužel se mi jí nedaří sehnat... snad jí ještě někde najdu. Olinka
Jak na jabloně?, 15.9.2008
Děkuji za pomoc. Již jsem na tom začala pracovat, knihy kupuji ve velkém, mapku jsem si již zakreslila a i pokusila jsem se určit i odrůdy(viz. odrůdy.. určila jsem je dobře?), abych se mohla pustit do řezu. Co se týče hnojení, tak se mi ještě... celý příspěvek >
odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008
Děkuji, jak jsem psala jsem začátečník a navíc jsem to určovala jen podle fotek v knize..
odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den všem, potřebovala bych kontrolu v určování jablek.. můžete mi prosím napsat zda jsem se trefila? Předem děkuji za pomoc. Každé foto je z jiného stromu. Olinka
Jak na jabloně?, 10.9.2008
PS: co znamená : domíchávač??? O.
Jak na jabloně?, 10.9.2008
Děkuji, zítra si jí(Moderní zahradu) jdu půjčit do knihovny.  A právě jsem zjistila, že jsou od p. Šrota dvě knihy. Jedna se jmenuje 1000 rad zahrádkářům a ta mne zklamala. Náhodou nemáte vy knihu také od p Šrota 1OOO rad mladým... celý příspěvek >
Jak na jabloně?, 7.9.2008
Mám 1000r. z roku 1989, ale není tam ani jeden nákres. Olča
Jak na jabloně?, 7.9.2008
Dobrý den všem, letos jsme pořídili zahradu v Olešku(u Prahy)  s cca 10 jabloněma, 3 broskve, 1 hruškou rybízem, angreštem, kdoulema a 6 keřů růží, ostružiny. Vzhledem k tomu že jsem úplný začátečník, tak sháním radu v jaké knize najdu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika