|
Příspěvky uživatele - 91.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na jabloně?, 17.9.2008 Dvořáka již mám po ostatních se kouknu... děkuji za reakci |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 16.9.2008 Tak koukám, že jsem se vůbec netrefila... děkuji všem a pokud by někoho napadlo co by to mohlo být za odrůdy, tak vám budu věčná.. Olinka |  |
|  | Jak na jabloně?, 16.9.2008 Děkuji a mrknu na ní..Olča |  | Jak na jabloně?, 15.9.2008 Děkuji za radu, bohužel se mi jí nedaří sehnat... snad jí ještě někde najdu.
Olinka |  | Jak na jabloně?, 15.9.2008 Děkuji za pomoc. Již jsem na tom začala pracovat, knihy kupuji ve velkém, mapku jsem si již zakreslila a i pokusila jsem se určit i odrůdy(viz. odrůdy.. určila jsem je dobře?), abych se mohla pustit do řezu. Co se týče hnojení, tak se mi ještě... celý příspěvek > |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008 Děkuji, jak jsem psala jsem začátečník a navíc jsem to určovala jen podle fotek v knize.. |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008  Dobrý den všem,
potřebovala bych kontrolu v určování jablek.. můžete mi prosím napsat zda jsem se trefila? Předem děkuji za pomoc. Každé foto je z jiného stromu.
Olinka |  | Jak na jabloně?, 10.9.2008 PS: co znamená : domíchávač???
O. |  | Jak na jabloně?, 10.9.2008 Děkuji, zítra si jí(Moderní zahradu) jdu půjčit do knihovny. A právě jsem zjistila, že jsou od p. Šrota dvě knihy. Jedna se jmenuje 1000 rad zahrádkářům a ta mne zklamala. Náhodou nemáte vy knihu také od p Šrota 1OOO rad mladým... celý příspěvek > |  | Jak na jabloně?, 7.9.2008 Mám 1000r. z roku 1989, ale není tam ani jeden nákres.
Olča |  |
|  | Jak na jabloně?, 7.9.2008 Dobrý den všem,
letos jsme pořídili zahradu v Olešku(u Prahy) s cca 10 jabloněma, 3 broskve, 1 hruškou rybízem, angreštem, kdoulema a 6 keřů růží, ostružiny. Vzhledem k tomu že jsem úplný začátečník, tak sháním radu v jaké knize najdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|