Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
nízké jehličnany, 18.4.2008
Pěkné, akorát se nám už mockrát stalo, že stromky podobné velikosti někdo přejel sekačkou.
sekačka Toro 55 cm s mulčováním a její ucpávání, 16.4.2008
Nějak mi nehraje to, že sbíráte do koše a zároveň mulčujete, to nelze dělat zároveň. Buď mulčuju nebo sbírám do koše. Není chyba v tomto?
vrba, 16.4.2008
A proč byste to nemohl stříhat jako ptačí zob? Aspoň by to zhoustlo.
Re: Jak se zbavit starých ořešáků - sousedů?, 16.4.2008
Přiznám se, že některé moje velké stromy taky přesahují hranice mého pozemku. Naštěstí to nikdo neřeší. Myslím, že ten komu přesahují větve cizího stromu na jeho pozemek má právo ty větve ořezat. Pokud by se toto udělalo u staré třešně nebo... celý příspěvek >
Vodní mor, 16.4.2008
Nevím, co myslíte tím , že nezakořenily, pokud neuhynuly, tak je to v pořádku, kořeny na nic nepotřebujete. Jestli chcete, aby rostlina držela na místě tak jeden konec zatižte kamenem a je to.
Rozdíl mezi kdoulí a kdoulovcem, 10.4.2008
Máte kdoulovec.
Mulčování s použitím kartonu účinnost na plevele, 10.4.2008
A jaká vlákna z umělé hmoty jsou v kartonu? Můžete být konkrétní?
Trpaslíci, 9.4.2008
Něco podobného tam dávám taky, ale je to nějaký pryšec, mám asi dvoumetrový s několika pobočními výhony, jen jsem ho v tom původním výčtu neuvedl.
Trpaslíci, 9.4.2008
Nevím co máte proti trpaslíkům, zrovna jsem si jednoho koupil a chystám, se, že ho uplatním do skupinky subtropických rostlin (agave, opuncie, aloe), kterou v létě vytvářím před domem na dědině, pěkně u cesty, abych potěšil oko kolemjdoucích.
Problém s tůjemi, 9.4.2008
Zajímavá diskuse, jsou tu pěkné perly jako třeba, kdo zasadil stříbrný smrk v první polovině dvacátého století byl úspěšný a obdivuhodný, ovšem pokud jste se o pár let opozdili a zasadili tentýž stříbrný smrk ve druhé polovině 20. století, tak jste... celý příspěvek >
Přesazení vzrostlého smrku, 4.4.2008
Dobrý den, jak mám takovouto firmu najít? Dala jsem do vyhledávače "přesazení vzrostlých stromů" a nic...  Mají takovéto firmy nějaký speciální obor? 
Čím uříznout živý plot?, 4.4.2008
Kdysi jsem chtěl na jaře omladit starý plot ze zimolezu, řezal jsem ho jen z půlky, nechtěl jsem aby tam zůstalo úplně prázdné místo. Když tu přijeli pomocníci brigádnici (moji rodiče). Než jsem stihl zaregistrovat co se děje, tak otec na větší části... celý příspěvek >
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 3.4.2008
Na Moravu se hodí planá divoká trnka, její trpké plody prý v malém množství vylepšují chuť slivovice se švestek.  Akorát neznám žádný příklad stříhaného živého plotu z ní, i když by mohla být vhodná na neprostupný živý plot, když je to takový... celý příspěvek >
kroucená vrba - pěstování doma, 3.4.2008
Můžete ji pěstovat doma v květináči, má to ale ale. Nejspíš bude vrba potřebovat období vegetačního klidu, tzn. když jí ho přes zimu nezajistíte (tj nedáte ji i s květináčem na zimu ven), tak nejspíš uschne.
Co to znamená?, 1.4.2008
Taky by to mohl být tvar stromku, že má jen kmínek a nemá zapěstovanou korunku.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika