Příspěvky uživatele - 217.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vytopená zahradní technika, 3.7.2009
V první věc je vysušení stroje,,ale vyusušení stroje bez rozebrání je na nic.     takže co nejvýc rozebrat a nechat usušit či vysušit   PoZOR pal. filtr bych uš nepoužíval   jde i oto jak dlouho byl stroj... celý příspěvek >
Zkusenosti s motorky ke grilum, 10.2.2009
Mohl by jste mi poslat foto Vašeho grilu?
Choroba vinné révy, 15.9.2008
Děkuji za odpověď. Lze použít postřik přípravkem RUBICAN nebo ZOLONE?
Choroba vinné révy, 13.9.2008
Jaký by byl nejlepší postřik? Hrozen neměl totiž žádnou určitou barvu. Fotka je barevná. Jedná se modré víno.
Choroba vinné révy, 13.9.2008
Fotka je barevná. Bohužel hrozen neměl žádnou urřitou barvu
Choroba vinné révy, 11.9.2008 Obsahuje fotku
Mám na zahradce 3 keře vinné révy. Běžný konsumní druh.Jijaké šlechtěné. Dva keře bílé a jeden modrý. Na modrím keři mi hrozny napadla nějaká plíseň nebo nemoc. Hrozny jsou svrklé. Foto přikládám.Prosím o radu co je to za chorobu a jakým způsobem se... celý příspěvek >
mšice na paprikách, 13.11.2007
Já je mam právě na mariance, tak nevim.
jak zničit plevel před zasetím trávníku a kdy zasít, 27.3.2007
Mám zahradu, na kterou chci zasít trávu. Zahrada byla rok ladem tudíž se na ní vysemenil plevel, různé druhy prostě hrůza. Bývaly zde dříve pařeniště, po kterých zůstaly díry, které bych chtěl zavést hlínou. Na setí trávníku nespěchám. Půda je zde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika