|
Příspěvky uživatele - 34.162
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Domácí šunka, 8.9.2008 Pane Miloši, děkuji za reakci a pokud bych dělal šunku druhým způsobem, tozn. na malé kousíčky bez láku; mám při vaření dolít vodu do šunky dle receptu, nebo vařit jen tak nasucho a spoléhat na vodu obsaženou v mase?
Děkuji, J. | | Domácí šunka, 8.9.2008 Pane Alí, děkuji, pravda, maso bývá na větší kusy. S rychlosolí se mi doma opravdu nechce začínat.. | |
| | Lávový gril - deska, 8.9.2008 Dobrý den, lávový kámen máme a praskání se nevyhnete, je to přirozená vlastnost, kámen není zvyklý na takové vnitřní tepelné pětí. My ho máme v kovovém rámu, když praskne, zacelí se sám výpekem při grilování..Mnozí si jej dost chválí, sám musím říci,... celý příspěvek > | | Ostropestřec mariánský, 8.9.2008 Ostropestřec se opravdu užívá jako prostředek pro léčení jater. Je bezvadný třeba po antibiotikách, nebo po žloutence..o masti z listů nic nevím, ale předpokládám, že bude zbytečná, ostropestřec neobsahuje takové látky, které předpokládáme, že by... celý příspěvek > | | Domácí šunka, 8.9.2008 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výrobou domácí šunky? Prosím, poraďte. Maso nakládám do solného láku (1 kg masa 25g soli), nechám min.dva dny odležet ve formě v sáčku a vařím při 80°C, 1 kg 2 hod., někdy i více. Šunka se mi vždycky... celý příspěvek > | |
|
|
|
|