Příspěvky uživatele - 220.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže Landora, 19.5.2009
Whisky mi jde velmi pěkně, od vyrašení jí ordinuji pravidelné postřiky proti mšicím a skvrnitosti, a taky celkem pravidelně jí dopřávám hnojivo (většinou Cererit nebo Rosarin). Nejsem žádný odborník, mám této od růže dva kousky, dále pak... celý příspěvek >
Růže Landora, 14.5.2009
Dobrý den, mně zase ta "krásná neznámá" hodně připomíná moji taky krásnou růži, kterou jsem před 3 lety zakoupila pod názvem Whisky. Dalida
Hebe zimní pokrývka, 4.9.2008
Moje hebe sice přicestovaly z nedaleké školky, ale jsou taky krásné, kvetou světlounce modře a na zimu je zakrývám - chvojí, suché listí apod. a hlavně je před zimou hodně zalévám. Dva rostou na dost plném slunci a jsou nádherné, další mám... celý příspěvek >
Jak a kde nakupovat růže, 17.7.2008
Nedá mi to, abych se nepřidala tak trochu na obranu těch zavrhovaných supermarketovek ve vosku. Letos na jaře jsem zakoupila dvě z nich v jakési totální slevě, obě s vyobrazením a musím říci, že obě nádherně kvetou přesně podle obrázku, pnou se jak... celý příspěvek >
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 22.8.2007
Ale u Lebiš truhlíků pozor na jednu věc - jsou poměrně úzké a celá sestava podmisky se zásobou vody a vlastního truhlíku s rostlinami je potom dosti vratká. I ze širokých parapetů (bez zábran) mi tři ze čtyř spadly a tak jsem se s nimi rozloučila.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika