Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 455 Rancher, 19.10.2008
Já bych toho Ranchera 455 až tak nízko nehodnotil - tedy nesrovnával jej s Trabantem. 
Kvalita benzinu, 19.10.2008
Počítám s tím, že to bude od jednoho modelu k více modelům a to, co naznačujete je současný trend i stav. 4 taktní motor umožňuje snížit emise, spotřebu, hlučnost. Ale zejména u motorových pil je to také o hmotnosti, jednoduchosti a spolehlivosti. PS... celý příspěvek >
Kvalita benzinu, 19.10.2008 Obsahuje fotku
Ke kvalitě benzínu a potom vytvořené pohonné směsi toho zde bylo napsáno hodně. Dodržel bych kvalitu z pohledu místa nákupu a doby skladování. Olej k vytvoření pohonné směsi je další velké téma - držím se oleje, který doporučuje návod. V mém případě... celý příspěvek >
Husqvarna - spojka, 17.10.2008
Tady bych na jednu stranu ocenil českého kutila, ale na druhou stranu bych mu doporučil se zamyslet nad bezpečností takových oprav -úprav a když už je mu jeho zdraví fuk, tak alespoň to, že takové opravy většinou přinesou více škody, jak užitku.... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 17.10.2008
Nevím, jestli taky pily prodává, ale obecně když takový strejc kupuje pilu, tak je mu u takových naslibováno a vychváleno co se dá. Potom je to pouze strejc, který - co by ještě chtěl. Přitom ti strejcové převažují ve využívání servisu,... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 16.10.2008
To je klasický příklad, proč byla a možná ještě je obava z broušení bruskou - že ubývá moc řetězu. Pokud to takto někdo brousí pravidelně, tak se majiteli řetězu nedivím, že brusku nechce ani vidět, tedy pokud si to nevyzkouší sám. 
Husqvarna - spojka, 16.10.2008
To jsem taky takové propíchnuté písty viděl, taky málo dotažené spojky, které lítaly po dílně. Ale to jsou takové zážitky, které mnohdy vypadají moc nafouknuté. Někdy stačí jeden špatně dotažený šroubek klapky karburátoru a je po motoru. To se mi... celý příspěvek >
Husqvarna - spojka, 16.10.2008
Úderem povolovat spojku - běžná praxe profesionálů, ale z nutnosti u H266,268,272,254,257,242,262 a pod, ale v lese!!  Na ponku do spojky není třeba mlátit, navíc to, jak to šlo snadno, neodpovídá praxi, to bylo připravené... celý příspěvek >
Husqvarna 365 - nechce chytit, 16.10.2008
Díky, měl jsem na mysli tu klikovku. Totiž ta je dimenzovaná resp. vhodnější na výkon 365.  V podstatě šli jinou cestou, jako německá konstrukční škola, kde se klikovka dimenzuje na nejsilnější model a slabší modely stejné řady ji... celý příspěvek >
Husqvarna 365 - nechce chytit, 16.10.2008
Můžete mi to vysvětlit - kvalita je o něčem jiném - H365 vs 371,372XP. Jen jestli jsem to nepochopil jinak, než jste myslel. Díky.
Bruska na řetěz, 16.10.2008
Jsem rád, že jste se ozval, neboť jsem tím sledoval pouze to, abych Vám odpověděl. Bruska opravdu slouží a ze začátku jsem počítal počet nabroušených řetězů, neboť jsem si myslel, že kotouč dlouho nevydrží, nebo třeba motor  - chtěl jsem... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 15.10.2008
Máte pravdu, ale mě to stačí, většinou brousím takové řetězy, kterým bruska vyhovuje. To, co je na obr. - úpravy sklonů stejně nepoužívám, ale udělal jsou to kdyby to bylo potřeba. Samozřejmě z Vašeho pohledu je to nouzová úprava, ale mě to... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 15.10.2008 Obsahuje fotku
Zde jsou možnosti, jak jednoduše použít SKS i na ostření jiných úhlů. Toto není návod, nebo přesvědčování na úpravu brusky, pouze odpověď na dotaz.
Bruska na řetěz, 15.10.2008 Obsahuje fotku
Několik důležitých informací při broušení řetězů a vlivů na samotné řezání, či obsluhu. Obr. jsou při použití pilníků, ale dosažené úhly musí být shodné i při použití brusky.
Údržba pily Dolmar PS 420, 15.10.2008
Správně napnutým řetězem lze rukou lehce pohybovat po liště(pozor na ostré zuby a pohyb ve směru, jak řetěz běží při řezání - opačně se může poškodit olejové čerpadlo!!! ), přitom ale řetěz není prověšen cca ve středu spodní části lišty.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika