Příspěvky uživatele - 124.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
Souhlasím, jen se divím, že je ještě někdo ochotný se s panem J.S. dohadovat.
Moštování jablek - kuchyňský odšťavňovač, 1.9.2008
Jaké jsou zkušenosti s použitím kuchyňského odšťavňovače při moštování jablek - zejména výtěžnost v %, tj. kolik moštu se získá z 1 kg jablek? Blíží se alespoň trochu moštárně, tj. 60 - 75 % (0,6 - 0,75 l moštu z 1 kg)? Děkuji.
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
Ano, motorový olej v autě musí být při výměně špinavý. Svědčí to o tom, že detergenty v něm obsažené odstraňují z motoru správně karbon.
Lonicera, 1.9.2008
Tipuji to zastínění, mně lonicera v kyselé půdě prosperuje.
Olej Stihl, 31.8.2008
Pokud si myslíte, že kód 15W40 u automobilového motorového oleje udává výkonovou třídu, velice se mýlíte. Tento kód označuje jeho viskozitu. Kvalitu aditiv, která zajišťují mj. odolnost oleje vůči oxidaci, pěnění atp. udává nejběžněji kód API... celý příspěvek >
Olej Stihl, 30.8.2008
JASO = Japanese Automobile Standards Organization. Japonská norma pro automobilový průmysl. API = American Petroleum Institute. Americká norma pro ropné výrobky. Moje rada, velmi stručně - pokud se shoduje označení normy na obalu oleje s normovaným... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.8.2008
Jen zcela na okraj postřeh k barevnosti omítek - projíždím teď malé vísky pod Brdy, protože budu do budoucna řešit novou fasádu na chalupě a chci, aby stylově odpovídala řekněme 10. - 20. létům. Barevnost fasád tehdy také byla značná - často zelená a... celý příspěvek >
Rychlerostoucí živý plot, 27.8.2008
Psí víno = přísavník pětiprstý? Také nad jeho kombinací s břečťanem uvažuji - břečťan už mám na jaro napěstovaný, přísavník ještě ne. Sázel jste je přímo k obyčejnému nijak neupravenému drátěnému pletivu? Dál mám předpěstovanou loniceru, ta se ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika