Příspěvky uživatele - 176.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
dobre, spytam sa vas inac: mate k dispozicii test ustavu maziv a paliv nie starsi ako 2 roky, ktory potvrdzuje ucinok Metaltec-u v motorovom oleji a v oleji pred 2T motory? minimalne jeden test, ktory sa objavil na verejnosti bol napadnuty, ze pan,... celý příspěvek >
zase vas nechapem, sadol na lep, mam vas, prichytil som vas a pod. toto velmi rad pouzivate... ja nemam nic proti tomu, ze neviete co su oportunitne naklady, nemate take vzdelanie a nepodnikate, mate ine prednosti, len nechapem preco napadate a... celý příspěvek >
este raz, za co sa mam Radkovi ospravedlnit? za to, ze ma urazal a napadal? za to, ze 30.8. tvrdil, ze cerveny olej Stihl sa oznacuje ako 1:50 a inac sa nikdy neoznacoval?  a ja som mu dal odkazy, ze to oznacenie oleja je skutocne take ako... celý příspěvek >
pan Sekanina, ja vas skutocne prosim, navstivte odbornika na manazerske uctovnictvo a dajte si vysvetlit pojem oportunitne naklady, podnikovy ekonom nestaci... tiez necakam od vas ospravedlnenie, len nechapem, preco urazate a posmievate sa z nieco,... celý příspěvek >
pokial viem: Radek sa neospravedlnil za urazky na mna, ked som ho upozornil na to, ze link, ktory dalna diskusiu nefunguje, naopak napadal ma dalej... Radek sa neospravedlnil za to, ked som tvrdil, ze olej, ktory popisuje Stihl pod takym nazvom... celý příspěvek >
Bunny pisal, ze nechodi kazdy den do lesa a ze zaraba aj inac, nie v lesea to inac je lepsie :) a pojdem asi aj tak, ale len zo psom sa prebehnut, hriby pozriet ci nejake nie su... som chcel s autom do umyvarne a statny sviatok je, idem tento tyzden... celý příspěvek >
viete co, kludne napiste do ustavu maziv a paliv resp. na vysoku skolu u vas, ktora vychova odbornikov na oleje a na maziva a zacnite: dobry den, volam sa jiri sekanina a chcel by som oponovat nazoru vasho dlhorocneho pracovnika, ktory tvrdil, ze... celý příspěvek >
Gl vies, ked za vierohodne informacie nepokladas vyskum a vysledok testov poprednych vyrobcov automobilov, motorov, skusobnych ustavov, vysledky vyskumu vysokych skol, lebo vsetci tvrdia to iste " prisady nie", tak potom je fakt, ze... celý příspěvek >
a nepiste prosim, ze sa poedelil s tym, ako to riesi on, on to uz brani peknych par mesiacov, ked ste si nevsimli... na priamu otazku: co pouzivam do oleja, odpoviem: "zazracny pripravok" napisem aj preco a koniec... on stale tvrdi, ze... celý příspěvek >
jberte to tak, ked tu niekto moze prezentovat svoju vybornu skusenost niecim, tak niekto iny tu moze davat prispevky, ktore tuto skusenost vyvracaju... J.S. nestacil ani nazor zo spolocnosti Dolmar, ze to neodporucaju, jemu nestacil ani odfoteny... celý příspěvek >
velmi sa mi pacila hlaska od vas: pouzivam "zazracny pripravok" uz 5 rokov do pil a mam s nim dobru skusenost... napisali ste aj ostatnym (nevediacim), ze mate doma min 4 motorove pily? napisali ste im, ze velmi rad ich pri praci striedate? teda cely... celý příspěvek >
co sa tyka vyhrievania v zime, tak je kazdemu jasne, ze kurenie odobera teplo z motora, teda ked zapnete kurenie, tak sa motor neskor zohreje... preto na starsich autach niekto kuri aj v lete naplno, lebo sa mu zohrieva motor a snazi sa odcerpat to... celý příspěvek >
pan J.S. nechce sa mi citat tie mudrosti vase, ale zimne starty, pripadne caste starty su osetrene olejom a hovori o tom udaj o viskozite, teda napr. 5W40 - cim nizsie je prve cislo, ty je olej lepsie mazany v zime auto nastartovat a nechat bezat je... celý příspěvek >
pani, beriem spat... zijeme v inych statoch, ako sa vravi iny kraj, iny mrav... isto mate znamych lekarov, spoluziakov, teda mate informacie, ze homeopatika nie, ja co o nich viem je to, ze homeopatika ano, sice nie su zamerane na konkretnu oblast,... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika