Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se zeminou?, 22.11.2007
Ne že bych tomu rozuměl, ale poradit můžu, ne? Rašelina je kyselá a lidi často trávník hnojí vápencem, aby půda nebyla kyselá. A ten mazut, ten vypuštěný rybník? Prý je půda, to bahýnko ze dna rýbníků velmi dobrá, prý je to hodně humózní. Takže... celý příspěvek >
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 20.11.2007
Vypočet je hezký, ale se mi zdá, že pro moje podmínky je nějak moc optimistický, se mi zdá, že já svou běžnou sekačkou (šířka něco přes 50 cm)  neposekám 2000 m2 za hodinu, ale tak 1000. A to odpadají prostoje na kouření (nekouřím), na... celý příspěvek >
Myrta v zimě, 20.11.2007
Já jsem kdysi nechal myrtu přes zimu v pokoji a koncem zimy mi uschla.
Živý plot rychle a použitelný i v zimě, 19.11.2007
Paní Daniela se trochu uklepla, jmeuje se to CUPRESSOCYPARIS LEYLANDII.
kočka na zahradě, 16.11.2007
Asi hlad.
kočka na zahradě, 16.11.2007
Na uklízení kočičího záchodu jsou vhodní psi, já jsem delší dobu pozoroval, že na jednom místě naši psi vždycky hrabou a pak tam něco žerou. Po několika měsících jsem zjistil, že na to místo chodí kocour na záchod, vždycky to po sobě spořádaně... celý příspěvek >
Ochrana Thújí před sněhem, 15.11.2007
Stromky jsou odolné, nemusíte se bát, že je sníh nějak zahubí. Ani jim nijak neuškodí, když úplně zapadnou sněhem, akorát když začne sníh  tát, tak je dobré je ze sněhu vyhrabat, aby je pak nepolámal sníh na nich namrzlý. Já to tak u malých... celý příspěvek >
vlašské ořechy, 14.11.2007
Chyba je asi v tom sušení venku, nevím jestli jste je měli venku tak, že na ně mohlo pršet, to by byla chyba nebo jen někde venku pod přístřeškem, ale i tam se na nich mohla v noci srážet rosa. My sesbírané ořechy dáváme na verandu nebo na půdu, s... celý příspěvek >
Sieberz - katalog, 13.11.2007
Takže jsem taky zkusila. Včera jsem dostala balík. Ovšem málem jsem při tom vypustila duši.Objednávku jsem vytvořila asi před 4 týdny. Před dvěma týdny jsem se -mailem dotazovala co a jak a jestli s tím mám počítat nebo ne, bylo mi sděleno, že... celý příspěvek >
jak se pěstuje mandloň obecná, 12.11.2007
Já bych zkusil ještě variantu naplocho. A ty dvě co vyrostly, byly špičkou dolů nebo nahoru?
Jak vypěstovat podnož jabloně?, 12.11.2007
Já bych to co nejrychleji ustřihl, podle mých zkušeností pak roste hlavně ten výhonek podnože, a růst naroubovaného stromku se zastaví nebo aspoň výrazně zpomalí.
spartan, bohemia, 9.11.2007
Píšete, že odrůda může v některém roce totálně zklamat, to je ale věc, která mne vůbec netrápí. Jsem takový zahradník, co spoléhá na to, že aspoň něco vždy naroste. Ani stříhání stromků každý rok nedělám, prostě někdy propásnu vhodný... celý příspěvek >
Mizí, ale otázka je proč? Jestli o ně není zájem ze strany zahrádkařů nebo jestli je přestaly nabízet školky, protože se zaměřují na pěstování nových, módnějších odrůd. Ty odrůdy, které jste jmenoval je většinou problém sehnat.
Úplně nechápu co může být na jablku překonané, buď mi chutná nebo ne, a zrovna spartan je pro mne jedno z nejchutnějších jablek, jeden stromek jsem zase vysadil asi předloni. Je pravda, že jablka nejsou moc velká, ale to nepovažuji za nevýhodu, já... celý příspěvek >
Změna barvy thují smaragd, 8.11.2007
Nám túje taky vždycky přes zimu zešednou, na jaře pak zezelenají.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika