|
Letní jablko, 7.7.2008 Zdravím.Máme na zahradě jabloň kterou sadil asi před 25 lety děda.Dozrává v srpnu a jablíčka jsou červeno žlutá.Moc dobrá sladko kyselá.Když se nechá přezrát jsou moučná.Nevíte někdo o jakopu odrůdu se jedná?Děkuji Jana |
 |
Grilování na kameni, 3.7.2008 Zdravím všechny co propadli grilování.Mám takový dotaz - zkoušel někdo grilovat na venkovní obkládačcMám objednanou žulovou desku a tak než bude... Někde jsem slyšela že to prý jde. |
 |
|
 |
Rybízová štáva - postup, 1.7.2008 Zkoušela jsem dělat štávu z třešní za studena a připadala nám taková nijaká.Bez chuti. |
 |
podložka pod bazén, 1.7.2008 Zdravím.My máme bazén podsypaný pískem a podložený starým kobercem, který je upravený na míru bazénu.Bazén už tak stojí 6 let. |
 |
Rjačata - kroucení listů, 28.6.2008 Zdravím.Mám stejný problém i sousedi okolo.Když jsem hledadala tady ve vyhlédavači našla jsem o tom že je způsobeno horkem a suchým vzduchem. |
 |
Skudci na balkone, 24.6.2008 Použijte postřik na savý a žravý hmyz.Je na olejové bázi a kytkám neublíží. |
 |
Had na zahradě, 23.6.2008 Někde jsem četla že hadi nesnáší hluk.Zkuste umístit v blízkosti puštěné rádio.Třeba to zabere a had uteče někam kde je klid. |
 |
Voda v bazénu, 23.6.2008 S tím stočným to záleží od toho jestli ho v dané lokalitě platí.U nás ve vsi stočné neplatíme a kubík je za 20 Kč.A bazén o průměru 3,6m je napuštěný během jednoho dne. |
 |
Begonie problém, 23.6.2008 Na podzim po prvních mrazících jak odejdou listy tak vyjmout z hlíny.Já je dávám do pilin a do sklepa. |
 |
liliochvostec, 23.6.2008 Já mám lilochvostec už odkvetlý.A kleopatřina jehla teprve pokvete. |
 |
|
 |
mečíky (gladioly), 23.6.2008 Taky se mi stalo že jsem na ně zapomněla.Normálně vyrostly a kvetly až v září.Všichni se divili když jsem nesla kytku gladiol a už bylo chladno. |
 |
Chroustíci, 23.6.2008 Už dva dny, spíš večery pozžorujem neuvěřitelné množství chroustíku nebo co to je.U nás se jim říká žitníci.Nikdy jsem ještě neviděla takové množství těchto brouků.Nedá se pomalu ani sedět venku.Brr. |
 |
Neznámá květina, 23.6.2008 Děkuji za tip.Asi je to ona, počkám si až vykvete.Je moc krásná.Nevíte jak bude vysoká?Jana |
 |
Durman, 22.6.2008 Některé listy odpadnou.Durman si tak tvoří kmínek. |
 |
sršně sršni sršáni a vosy, 22.6.2008 A nebojíte se že taky nějakou tu střepinu chytnete? |
 |