Příspěvky uživatele - 100.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Stihl x Husqarna x Stiga na 3200m sajgonu, 26.4.2008
U nás v HQ jsou cenové rozdíl na desetitisícovém stroji mezi oběma značkami (rozdíl fakt jen v barvě plastu) sotva 5 - 6 stovek.
I toto je Mountfield, 26.4.2008
Asi je to tím, že jsme v Česku. Když si něco vyberu, zaplatím za to a ono se mi to hned nepoláme, znamená to, snad, že obchod je kvalitní? A když už jsou to 3 věci po sobě, je to skoro zázrak! To je přeci snad samozřejmost!  Kvalita obchodů se... celý příspěvek >
Řebčík královský, 26.4.2008
V tuto dobu kvete, takže se cibule neprodávají. Na podzim jej budou mít všude. Tedy červený, žlutý vzácněji.
Výmladky švestek po celém sadu, 24.4.2008
Nezkoušel bych to, Obávám se, že Roundup nepůsobí trochu, nýbrž zcela systémově. Tedy, rostlina herbicid vstřebá a ten se dostane i do matečného stromu. On možná ten strom nezajde, dávka asi nebude tak velká, aby jej zahubila, ale určitě mu ublíží.
řez clappovy po výsadbě, 24.4.2008
Tak, jak píše pan Stanislaw, Clappova pro pěstování ve stěně roste příliš bujně, plodí pozdě a s kdouloní špatně srůstá. Do stěny volte raději Konferenci nebo Wiliamsovu.
Výmladky švestek po celém sadu, 24.4.2008
Myslím, že p. Ferda odpověděl za mě. Řekl bych to nějak tak. Jedině řezat.
Kristalon start kristalon plod a kvet, 24.4.2008
Nečinil bych tak. Kristalon start má vyšší obsah dusíku oproti jiným prvkům, což je v začátku vegetace vhodné. Zvyšováním koncentrace a častým hnojením možná docílíte větších listů, ale i vyššího obsahu nitrátů v nich.
broušení kosy, 24.4.2008
Jedině snad, že se nezlomilo, když se špička zabodla do paty kmene stromu - to se mi párkrát stalo.  Na trojí mávnutí kosou pro králíky snad, jinak se připojuji k názoru, že ke kose patří dřevěné kosiště.
rucni nuzky Bahco, 23.4.2008
Taky jsem si loni jedny Bahco za 1200 koupil - přiznám se, trochu snobizmus. Jedno jim musím nechat, jsou mimořádně lehké, v kapse nejsou cítit. Člověk trávící 8 hodin ve vinohradu to ocení, pro majitele 400 m2 zahrádky je to spíš frajeřina.
Výmladky švestek po celém sadu, 23.4.2008
Nu, řekl bych, že 25 let starý sad je docela mladý sad. Čačanské pološvestky, stejně jako mirabelky a ryngle se na jiných podnožích než myrobalánech pěstují poměrně zřídka. Roundup a jemu podobné systémové herbicidy na bazi glyfosfátu bych na... celý příspěvek >
broušení kosy, 23.4.2008
To si raději nechte ukázat. Napřed by bylo dobré ji vyklepat - bylo tu na to téma několik pěkných příspěvků.
Hnojení - nejasnosti, 23.4.2008
Já myslím, že jsem toho nenapsal tak málo... Neorientuji se v dávkování a vhodnosti hnojiv pro určité druhy rostlin. Nějak intuitivně se snažím přidat do půdy ty živiny, které myslím, že v ní schází. Kostní moučka je díky přítomnosti kostního... celý příspěvek >
Hnojůvka z kopřiv, 23.4.2008
Pokud přihnojujete ke kořenům a ne na listy, k popálení dojít nemůže.
ostření, 23.4.2008
Všichni máte pravdu. Jen bych připomenul, že za kůru roubují prakticky jen amatéři, profesionálové výjimečně. Ve velkovýrobě se očkuje, případně kopuluje (nemyslím tím sexuální smysl výrazu). Řada chyb a nepřesností při roubování za kůru se nám... celý příspěvek >
Mulčování, 23.4.2008
Není to šťastně zvolený termín. Mulčování = nastýlání a mulčování jako funkce sekačky jsou dva pojmy zcela odlišného významu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika