Příspěvky uživatele - 195.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červený pavouček, 12.9.2008
Jo máte to správně.
Červený pavouček, 11.9.2008
Mohla by to být sviluška ovocná a pokud se vyskytuje "čas od času", tak by to mohl být brzy problém. Takže směle likvidujte.
Zasychání třapiny od spodu trsu, 11.9.2008
a) Moje chloroza není jakékoliv blednutí listů, ale "mapovitá chloroza". b) Síran draselný používám v granulované formě.
Zasychání třapiny od spodu trsu, 9.9.2008
Co se týká chlorozy, mám jeden její ukázkový případ a hrozen (je to mladá réva) problém se zasycháním třapiny nemá. A není mi jasné proč je nutné zarývat draslík do hloubky - rád se o tom něco více poučím. Používám síran draselný pohozem a funguje... celý příspěvek >
odrůda diamant, 4.9.2008
Tu šanci jí dejte. Určitě se někde najde další místo...
Zasychání třapiny od spodu trsu, 4.9.2008
To co řekl jgeneral, tak to tam všechno je, ale nedomnívám se, že by perenospora či chloroza (blednutí listů z nedostatku hořčíku či železa) způsobovala chřadnutí třapiny. Pokud by to bylo z nedostatku draslíku, bobule by opadly, nebo by narostly... celý příspěvek >
Ochrana proti vosám a ptákům, 22.8.2008
Tak to bych se bál, aby mi tam nenalítalo více včel jak vos. Já je chytám na pivo (musí se v lapačích odležet), ale teď už je docela pozdě - nejlepší je to na jaře, kdy samičky vybírají místa pro stavbu hnízd.
Je to Bago (Baco) vzorek č. 3?, 15.8.2008
Vaše požadavky o zřetelném a výslovném označování vzorků působí dost podivně. Taky já se přidávám se svým názorem a stejně jako jgeneral si myslím, že je to Baco, ale musím stejně tak přidat poznámku, že je to na 95 %. Vzhledem k množství už... celý příspěvek >
choroba vinné révy, 31.7.2008
=> Pepík: ...a taky je dobré do podzimního postřiku přidat trochu draslíku (je to hnojení na list - takže s citem...)
rezistent, 29.7.2008
Dík za příspěvek - tu odrůdu mám, ale ještě neplodila, takže se mám na co těšit. A myslím, že ji mám dvakrát - každou pod jiným názvem. Ta odrůda má totiž ještě další synonyma ECs 24 a Eger Hviezda. Pod druhým názvem jsem ji koupil v Droždíně,... celý příspěvek >
Bago (Baco), 21.7.2008
Pokud je to Delavar bílý, má listy vejcovito-srdčitého tvaru, dozrává koncem září, je to víno na jídlo, stejně jako na víno a je to nejspíš kříženec dvou původních amerických rév Vitis labrusca a Vitis aestivalis (réva liščí a réva letní) - což mě... celý příspěvek >
Plíseň, 21.7.2008
Pravda - zaregistroval jsem... A opravdu to perenospora nebude - ta se na bobulích projevuje spíše degenerací a změnou barvy. Padlí dělá bílý až šedobílý povlak. Jestě by stálo za zamyšlení, zda by to nemohla být bortrytida - plíseň šedá. S tou... celý příspěvek >
vinná réva, 15.7.2008
=> Eva 130.192 (?), 11.3.2008 19:53; Chyba často bývá v tom, že půda není pro víno dostatečně prokopaná a vyhnojená. Setkal jsem se taky s tím, že kdosi sázel víno za skleník na severní stranu a nebo mezi stromy... Jinak může být chyba taky v... celý příspěvek >
vinná réva, 15.7.2008
=> host - xxx.xxx.168.167 (?), 12.3.2008 8:23; A ani žádné vysvětlení nejspíš nenajdete, stejně jako u pěstování rajčat s okurkami (prostě to tak je). Nicméně já jsem měl čtyři hlavy hned vedle jahod a dařilo se jim celkem dobře (ale už... celý příspěvek >
draslík, 15.7.2008
Draslík je potřebný pro vývin plodů a pro dozrávání dřeva. Na plodech to poznáte tím, že vám sprchávají, nebo předčasně hnijí (ale to může mít i jiné důvody), takže to poznáte spíš na podzim, kdy dřevo nemá tu správnou barvu, je skvrnité a vrapaté.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika