Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
výsadba révy vinné, 26.3.2008
Jaké máte zkušenosti s hloubkou výsadby u pravokořenné révy?: Já jaksi na valašsku, těžších půdách sázím celkem mělce, asi 15 cm hluboko. Zjistil jsem že potopené sazenice blbě koření(Alespo%n jim to déle trvá než jsou v pohodě). Přidáváte něco ke... celý příspěvek >
Neznámý stromeček - stále neznámý?, 21.3.2008
http://www.lablandbiotechs.com/images/bio_seedling.jpg http://www.hillwisebioen.com/UploadPhotos/2007731125632792.jpg mrkněte na fotku. Toto opravdu vypadá na tu Jatrophu curcas. Zajímalo by mě jak autorka přišla k semenům:-) Bye. Karlos.
neznámá exotická rostlina - Delonix, 20.3.2008
Tohle je podle mě nějaká Albízie. Albizia julibrissin např. Mrkněte do googlu.  Na noc přikládají lístky k sobě! Karlos.
Roubování třešně, 18.3.2008
Je to terminál, já se prostě obávám, že když ty rouby ustřihnu, jejich přirostlé zbytky chcípnou, a pak i kůra kolem nich... Karlos.
Papriky - kdy jsou zralé?, 18.3.2008
Lidi máte někdo zkušenosti s paprikami od pana Meisla z Kyjova, Meika a Baika? Jaké jsou uhlasy, zkušenosti??? Karlos.
Roubování třešně, 18.3.2008
Takže tu mám zase dotaz pro zkušené štěpaře.. Když se mi podaří úspěšně naroubovat třešeň, či jabloň, hrušeň...a rána která vnikne je většího rozsahu, jak postupovat dále...? Mám -li např 6 roubů na třešňovém kmeni o průměru 8 cm, mám je tam nechat... celý příspěvek >
Pěstování orchideí, 18.3.2008
To co se říká u průhledných květináčích neplatí až tak moc. Opravdu tisíce orchidejářů mají rostliny v běžných plastových květináčích, v květináčích hliněných i pěstované epifyticky, a není s tím problém. Moderní kultivary Phalaenopsisů jsou... celý příspěvek >
broskvoň z pecky, 18.3.2008
I.H.: pozdě jsem si přečetl příspěvek od Vás... sorry. Už jsem to zamázl balzámem. Ano kmínek je jednoletý... ale nemám strach o stromek, pokud odejde část nad okusem, jsem přesvědčen že vyraší i ze zbytku kmínku redhavenu pod okusem, a do podzima... celý příspěvek >
broskvoň z pecky, 13.3.2008
Čím nejlépe ošetřit okousaný kmínek  malé broskvoně? Kralíci mi okousali dvě... Nokousali celý  prstenec, dřevo je obnažené jen místy... Nevím jestli je vhodný vosk či balzám...přeci jen mělo by to zarůst ne? Co myslíte pane Vysloužile a... celý příspěvek >
Lilie - hnojení, 13.3.2008
No tak není v tom myslim žádná zvláštní věda. Na záhoně nejlépe hnojit přidáváním kompostu, dobrý je prý kravinec sbíraný na louce po zimě, tedy někdy teď, není problém rozhodit na záhon NPK, cererit prý díky obsahu vápníku není dobrý na... celý příspěvek >
Ficus Elastica - množení, 11.3.2008
Z radiátoru např :-) Karlos
knifonie - oprava jména: Kniphofie, 11.3.2008
Já bych ji vysadil na nejslunnější místo v zahradě, někam ja jižní svah, a přidal dost písku, kamení na spodek jámy. V přírodě často osidluje slunné svahy, kde toho moc nenaprší.  v klasickém záhonu v živné půdě s tostatečnou zálivkou většinou... celý příspěvek >
Podnož A2 - vzhled kořenů, 6.3.2008
Tak to vypadá, že radši ee:-) Trochu uvažuju, že bych si udělal i nějakou tu intenzivnější výsadbu dobré odrůdy. Spíš zkusit to, ale když tak čtu Vaše názory, asi se vydám běžnou cestou. Vylamování mezištěpů a td, ne, s tím se nechci potýkat. M9 u... celý příspěvek >
broskvoň z pecky, 6.3.2008
I.H.: Díky díky za info, hned to zas vidím růžověji. Třeba to není slepá ulička, třeba to opravdu má smysl, ten klejotok se u nás vyskytuje dost často.   Další věc co mě bere je, že nepřesazované, nebo jen v mládí přesazované stromky... celý příspěvek >
Podnož A2 - vzhled kořenů, 6.3.2008
Pane Vysloužile. Moc díky za odpovědi, ještě že tu takoví jako Vy jste! Na kolik oslabí strom mezištěpování nějakou odrůdou? Mno možná bych měl zkusit nějakou odolnější vegetativně množenou, založit si pěkně svoji hrůbkovou matečnici:-) Zatím,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika