|
Příspěvky uživatele - 158.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní jezírko, 21.3.2008 vše výše uvedené platí - změnil bych jen jediné - rostliny (vyjma leknínu) sázejte přímo kačírku či šterku bez použití země či jílů |  | Zahradní jezírko, 19.3.2008 Chtějte referenční stavby jezírek, a nebuďte líný se na ně jet podívat. Jinak bych vybíral někoho z Vašeho okolí, a pokud bych nepochodil, sáhl bych dál. |  |
|  | Zelená řasa v rybníčku, 10.3.2008 Jedním z důvodů, proč má tazatelka na začátku diskuse zelenou vodu, je to, že naprosto podlecenila důležitost filtru a koupila si zařízení právě o objemu 30 litrů, s absencí nějakého mechanického předčištění a směšným výkonem lampy. Filtr mi vzdáleně... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 7.3.2008 Ano, folie byla opravdu těžká jako prase, možná i víc
S tím gumovým pásem jste mi opravdu při otravném pátečním pracovním odpoledni rozveselil. Až budu teď o víkendu čistit jezírko, budu nad tím vážně přemýšlet |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 6.3.2008 Největší problém má folie s UV zářením, proto má tendenci tvrdnout právě při okraji nádrže, kde není nijak chráněna. Co se týče použití stavebních izolačních folií, některé jsou dtražší než naše jezírkové, některé levnější - je to asi spíš o obchodní... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008 Nejlevnější jezírko je to, co se staví jen jednou (věta, co jsem slyšel u pana Bartáka) platí u licitace nad cenou folie 2x. Chápu šetření nad filtrem, nad čerpadlem, ale nad folií - to mi zůstává rozum stát!
Jezírko už dávno není jen pro... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008 Určitě správný názor, kdo nikdy třeba jen nehledal špatný svár nebo díru ve dva roky starém jezírku, tak to nepochopí. Máte představu, jak asi vypadá zahrada, na které rozebíráte hotové jezírko? |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 4.3.2008 Nezlobte se, napsat, že folii vyměníte vždycky je hloupost. Máte představu, že máte nádrže třeba 6x6metrů, osázenou, v ní několik kubíků kačírku, kameny,. atd., začne Vám téct folie a vy ji jen tak vyměníte? Zkuste se zeptat zahradníků či... celý příspěvek > |  | UV ochrana vody v bazénu, 27.2.2008 Jaký výkon UV lampy jste instaloval, a na jak výkoné čerpadlo? |  | Co dělat s rybami v zimě?, 27.2.2008  Spíš než monočlánky je to otrava čpavkem nebo nějakým jiným hnilobným plynem. To se u neudržovaného jezírka stává, ryby se Vám tam mohou otrávit i v průzračné vodě |  |
|  | I toto je Mountfield tak jsem dopadl já, 23.2.2008 Souhlas - reklamní oddělení musí každý mountfieldu závidět. Škoda že technický provedení výrobků za reklamou dost pokluhává. Si to vemte, masivní reklamní kampaň - a dozvíte se něco ovlastnostech stoje - ne - prim vede izer, béda trávníček a 7-letá... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield tak jsem dopadl já, 21.2.2008 Věci od MF jsou skvělé - dokud fungují a nepotřebují opravit. Pak teprve zjistíte, z čeho je placena reklamní kampaň na ČR značného rozsahu. Vskutku si někdo soudný může myslet, že mi motorová pila vydrží 7 let? To bych s ní musel řezat tak 1-2 za... celý příspěvek > |  | Pergola - krb a gril, 21.2.2008 Nevím, jaký tvar zahradní pergoly plánujete, představa, že ji vytápíte krbem, mi přijde nereálná. Některým zákazníkům, kterým pergoly stavíme, připravujeme konstrukci na umístění tepelných sálavých zářičů. Patrně nebudete schopen vyhřát vzduch... celý příspěvek > |  | Ridery a traktůrky z Mountfieldu - názory?, 18.2.2008 Kdo nikdy nereklamoval něco v MF, nepochopí. Vlastně nevím, na co se mi ta sedmiletá záruka vztahuje. |  | Zahradní koupací jezírko jinak, 18.2.2008 Myslím, že máte zkreslenou představu o funkci UV - takovou sílu, kterou ji přikládáte, UV lampy nemají. |  |
 |
|
|
|