Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
HQ 55 nemaže, 22.8.2008
Ten otvor nemá na mazání vliv, ale to co je pod krycím plechem a vede k otvoru u drážky. Pokud tudy olej vytéká, tak proto, že je tam problém - nebo tam chybí šroub na skříni. 
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008
P. kcg, to co jste nyní provedl je základní chyba z hlediska návodu i z hlediska samotné obsluhy pily. Řetěz se prodlužuje, na nové pile zejména, neboť uvolnění zvětší i lišta, ze které se odře barva a vše se zabíhá. Řetězy na PS5000... celý příspěvek >
HQ 55 nemaže, 22.8.2008 Obsahuje fotku
Podívejte se pod plech, jestli tam není problém v těsnosti a dosednutí v jednotlivých dílech.
Křovinořez stávkuje, 22.8.2008
Myslím si, že motor již nemá potřebný výkon. To se projevuje u teplého motoru, studený resp.  ještě málo zahřátý celkem má snahu. Zkuste kompresi motoru zatažením za startovací rukojeť. Odpor při dosahování pístu k horní úvrati by měl... celý příspěvek >
HQ 55 nemaže, 21.8.2008 Obsahuje fotku
Když tam máte lištu, tak to nemůžete vidět. Takže tento stav pozorujete bez lišty?
Dolmar, 21.8.2008 Obsahuje fotku
Můj předpoklad je ten, že Vám použití přípravku nedoporučí. Ale určitě zdůrazní kvalitní olej a údržbu. To by mělo bohatě stačit, ale jsou zde další vlivy, při kterých to nestačí - chyba obsluhy  - o té návod nepojednává, chyba obsluhy je:... celý příspěvek >
lehká pila, 21.8.2008
Doufám, že neuvažujete o pile na lehké lesní práce s krátkou - top handle - rukojetí. Ty byly kdysi používány, možná ještě něco teď dobíhá, ale jinak bych jednoznačně volil klasické rozteče i vyvážení. V poslední době je k dispozici několik typů pil,... celý příspěvek >
Pila Dolmar 4600s, 21.8.2008 Obsahuje fotku
Tím sleduji pouze to, že o něco více oleje v benzínu vyloučí při vypalování přebytků karbonů z přesycení olejem při chybném mísení 1:5 mikrozáděry, zejména na výfukové straně pístu - bude to lépe mazané. Krátkodobý poměr 1:40... celý příspěvek >
homelite 200 - výbrus a píst, 21.8.2008
Já jsem se nesetkal s tím, že bych nechal nějak opravovat poškozený, nebo vyběhaný válec. Pokud to někdo dělá, tak předpokládám na typyzované písty. Je další možnost si nechat vyrobit i píst na míru, ale musíte vědět míry, nebo dodat starý... celý příspěvek >
Pila Dolmar 4600s, 21.8.2008
Když se podíváte do periodického plánu údržby, tak tam zjistíte, že tlumič výfuku se má kontrolovat na ucpání - resp. zanešení a snížení průchodnosti a je třeba ověřovat dotažení šroubů - ve studeném stavu!! Proto tu průchodnost můžete... celý příspěvek >
brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008
Ten závěr Vám sedne a v podstatě Vás plně vystihuje.
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008
Pár takových podobných diskuzí už mám za sebou. Nejprve si řádně přečtěte cokoliv, co chcete dál kritizovat a seznamte se s potřebnými technickými údaji. Jinak se nezlobte, ale dohadujte se z někým jiným. Mě je to ve Vašem případě úplně jedno, co... celý příspěvek >
brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008
Pane Radku, slušně jsem Vám jinde odpověděl, ale asi Vás dost žere, že jsem Dolmarák, ale v radách si lidi podle značky nevybírám. Zastánci Sola se vůbec do mě navážejí, ale za to, jaká je skutečnost nemohu, pouze ji popisuji. Ani jsem... celý příspěvek >
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008
Mě nikdo z Vámi uvedených lidí platit nemusí, neboť mě platí můj zaměstnavatel. Toto je můj letitý kůň i nutnost při zpracování palivového dřeva. V podstatě ani nemám potřebu Vás podrobovat kritice, neboť mě vůbec nevadí. Abych odpověděl - totiž ta... celý příspěvek >
HQ 55 nemaže, 20.8.2008
To myslíte z jiného otvoru přímo na přítlačném - těsnícím plechu, nebo při cestě oleje k tomuto otvoru. Uváděl jsem Vám, abyste ověřil cestu oleje - od čerpadla k otvoru, na který dosedá lišta. Máte správnou lištu, některé nejsou vhodné z... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika