|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
HQ 55 nemaže, 22.8.2008 Ten otvor nemá na mazání vliv, ale to co je pod krycím plechem a vede k otvoru u drážky. Pokud tudy olej vytéká, tak proto, že je tam problém - nebo tam chybí šroub na skříni. |  | Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008 P. kcg, to co jste nyní provedl je základní chyba z hlediska návodu i z hlediska samotné obsluhy pily. Řetěz se prodlužuje, na nové pile zejména, neboť uvolnění zvětší i lišta, ze které se odře barva a vše se zabíhá. Řetězy na PS5000... celý příspěvek > |  |
|  | HQ 55 nemaže, 22.8.2008  Podívejte se pod plech, jestli tam není problém v těsnosti a dosednutí v jednotlivých dílech. |  | Křovinořez stávkuje, 22.8.2008 Myslím si, že motor již nemá potřebný výkon. To se projevuje u teplého motoru, studený resp. ještě málo zahřátý celkem má snahu. Zkuste kompresi motoru zatažením za startovací rukojeť. Odpor při dosahování pístu k horní úvrati by měl... celý příspěvek > |  | HQ 55 nemaže, 21.8.2008  Když tam máte lištu, tak to nemůžete vidět. Takže tento stav pozorujete bez lišty? |  | Dolmar, 21.8.2008  Můj předpoklad je ten, že Vám použití přípravku nedoporučí. Ale určitě zdůrazní kvalitní olej a údržbu. To by mělo bohatě stačit, ale jsou zde další vlivy, při kterých to nestačí - chyba obsluhy - o té návod nepojednává, chyba obsluhy je:... celý příspěvek > |  | lehká pila, 21.8.2008 Doufám, že neuvažujete o pile na lehké lesní práce s krátkou - top handle - rukojetí. Ty byly kdysi používány, možná ještě něco teď dobíhá, ale jinak bych jednoznačně volil klasické rozteče i vyvážení. V poslední době je k dispozici několik typů pil,... celý příspěvek > |  | Pila Dolmar 4600s, 21.8.2008  Tím sleduji pouze to, že o něco více oleje v benzínu vyloučí při vypalování přebytků karbonů z přesycení olejem při chybném mísení 1:5 mikrozáděry, zejména na výfukové straně pístu - bude to lépe mazané. Krátkodobý poměr 1:40... celý příspěvek > |  | homelite 200 - výbrus a píst, 21.8.2008 Já jsem se nesetkal s tím, že bych nechal nějak opravovat poškozený, nebo vyběhaný válec. Pokud to někdo dělá, tak předpokládám na typyzované písty. Je další možnost si nechat vyrobit i píst na míru, ale musíte vědět míry, nebo dodat starý... celý příspěvek > |  | Pila Dolmar 4600s, 21.8.2008 Když se podíváte do periodického plánu údržby, tak tam zjistíte, že tlumič výfuku se má kontrolovat na ucpání - resp. zanešení a snížení průchodnosti a je třeba ověřovat dotažení šroubů - ve studeném stavu!! Proto tu průchodnost můžete... celý příspěvek > |  |
|  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Ten závěr Vám sedne a v podstatě Vás plně vystihuje. |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008 Pár takových podobných diskuzí už mám za sebou. Nejprve si řádně přečtěte cokoliv, co chcete dál kritizovat a seznamte se s potřebnými technickými údaji. Jinak se nezlobte, ale dohadujte se z někým jiným. Mě je to ve Vašem případě úplně jedno, co... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Pane Radku, slušně jsem Vám jinde odpověděl, ale asi Vás dost žere, že jsem Dolmarák, ale v radách si lidi podle značky nevybírám. Zastánci Sola se vůbec do mě navážejí, ale za to, jaká je skutečnost nemohu, pouze ji popisuji. Ani jsem... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008 Mě nikdo z Vámi uvedených lidí platit nemusí, neboť mě platí můj zaměstnavatel. Toto je můj letitý kůň i nutnost při zpracování palivového dřeva. V podstatě ani nemám potřebu Vás podrobovat kritice, neboť mě vůbec nevadí. Abych odpověděl - totiž ta... celý příspěvek > |  | HQ 55 nemaže, 20.8.2008 To myslíte z jiného otvoru přímo na přítlačném - těsnícím plechu, nebo při cestě oleje k tomuto otvoru. Uváděl jsem Vám, abyste ověřil cestu oleje - od čerpadla k otvoru, na který dosedá lišta. Máte správnou lištu, některé nejsou vhodné z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|