|
A co tento keřík je to nemoc?, 7.8.2008 Tak tak:))) nejlepší je Vaše posl.hláška ať nám červenají a černají:))) ale chápu-jsou prý velice dobrá a zkusím je příští rok-ľaťky jsou paráda 1! tak šup, šup a přihoďte Vaše fotečky rajčátek a i těch čerňoušků-nebo už jsou v bříšku? |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 4.8.2008 Jééé to už mám, žlutý flek ale já ho pořád otáčím jak někdo radil-chudáci ať nemají přeleženinu:)) včera tam přišla moje známá a vzala jeden do ruky a začala si ho přehazovat a prý kolik už má kilo a já jen opatrrrně vždyť ho utrhneššš-ona myslela,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 4.8.2008 Jéééje zavařovat, tak to by nehrozilo-každý den máme 3x salát k jídlu ne jen rajčatový mix s rikotou, římský salát, olivy atd..potom xy jídel z rajčat-mám přítele cizince a ten mě naučil:))) potom ke každému grylování pečeme celá rajčata na ohni-pak... celý příspěvek > |
 |
v jakém stadiu máte melouny?, 3.8.2008 Tédaaa, ale pořád buším do melounu a stejně jistě prd poznám:((zkrátka v září-někdy ke konci ho utrhnu a hotovo-zralost nepoznám:(((chjoo-nesmí být suchá šťopka a ona tak nějak divně vypadá pořád..nemáte ještě jiný typ aby mi neshnil???píšete o směru... celý příspěvek > |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008 A to micuko se potom jí?anebo to je ozdobný květ? |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008 Tak to je náááádhera:))) a takové dřeva a já takové proutky z bambusu:))) a 4 řady plné velkých rajčáte:))) to je krása.To žluté to mě také první napadlo copak to asi je:)) Zeptám se.takové kůly -kolik let vydrží?ato jste si nechala nařezat-nebo... celý příspěvek > |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 2.8.2008 To bylo na 162 128. Danielce děkuji moooooc za rady:)) |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 2.8.2008 Prosím, prosim-vyfoťte mi Vaši plantáž i hodně zblízka ať mrknu k těm ramínkům rajčátek:))) |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 2.8.2008 Tak tento rok to doufejme nějak zvládnu a příští rok mrknu na jiné-budu doufat, že než bude zralé druhé rameno, tak první už bude v bříšku:)) a tím to bude lehčí:))asi ne že:)) jinak budu špagátovat.Nikoho nevidím pořád rajčatech jak sebe:))) už si... celý příspěvek > |
 |
Stříhání jednoduše - broskev, 2.8.2008 moc děkuji ivettt111@seznam.cz |
 |
|
 |
Odrůda rajčete, 1.8.2008 Moc děkuji zdálo se mi to nějak divné:))) už to chápu-moc mě to baví-tedy zatím-mírně jsem je přiškrtila asi, ale vše jsem rychle napravila-dala jsem klasické provázky a koupila jsem hnojivo Cererit:)) až někdy budete mít čas nafoťte Vaše... celý příspěvek > |
 |
A co tento keřík je to nemoc?, 1.8.2008 Takže myslíte, že to není nemoc jen špatně uvázané? dnes jsem byla na zahrádce a dala jsem na ně silnější klasické provazy na 2X volněji asi to bude lepší-ale ještě mě vadí jedna věc máte to taky? některá rajčata jsou na svazečku a rostou místo dolů... celý příspěvek > |
 |
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008 Vlastně ještě něco-tam na tom levém rameni když se podíváte tak dole vyrostla jediná tenká nová větvička-takže na ní příští rok bude ovoce?a pokud ji budu řezat, tak byste ji vtom místě odřezal těsně nad tou malou větvičkou nebo celou a dole?? |
 |
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008 Ještě se vlastně zeptaám-říkal jste broskev plodí na loňském dřevě a co pokud je předloňské právě to se stříhá pryč?? potom bych si to nějak značila a šmikala:)))děkuji za rady:)) |
 |
Stříhání jednoduše - broskev, 1.8.2008 Z jedné str.jabloň a za ní také-sluníčka má dost.Tak asi udělám něco co rysknu-stejně bych ji tedy uřezala-na podzim ji nechám kmen a 4 nebo 3 ty ramena od kmenu tak 30cm.co myslíte vypučí tam nějaké větvičky?do jaké doby?nebo spíše do kolika roků... celý příspěvek > |
 |