|
Příspěvky uživatele - 82.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoně 2025, 21.8.2025 Mam ho sklizeno tak 20-25%, v eshopu psali ze zraje okolo 10 srpna na stromku je visacka Pllantex, kde pry tolik zamen nebyva.
Hned vedle mi roste Catherina a tam to taky nevypada na zamenu, jeste tvrda, pocitam ze zacne zrat mozna za tyden, spis... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 21.8.2025 Je to na visacce a papirove ma zrat v 1. dekade srpna, vzhledem k chladnymu pocasi trvajicimu nekolik tydnu by to zpozdeni odpovidalo. spis by bylo divny mit ho uz nekolik tejdnu sklizenej |  |
|  | Broskvoňové semenáčky, 20.8.2025 Diky, zkusim si to jeste ted v srpnu na tenci vetvi nekde v korune, a jestli se to podari tak pristi rok vypestuju dalsi semenace z nektarinek a vezmu je hned dole. Zatim jsem jeste neochutnal vsechny odrudy co mam, ale zatim to vypada ze zkusim dal... celý příspěvek > |  | Broskvoňové semenáčky, 19.8.2025 No, spis bych se o to ockovani pokousel, jeste nemam zkusenosti, jen teoreticky. Z pecek kupovanych broskvi se mi podarilo vypestovat 5 peknych semenacu ale na tech se mi to zatim zkouset nechce, chtel bych pockat az zaplodi, treba budou dobry. Mozna... celý příspěvek > |  | Broskvoňové semenáčky, 19.8.2025 Ma tu nekdo zkusenost se semenacem nektariky? Je nejaký rozdíl ve vlastnostech mezi semenacem broskvoni a nektarinek? Nebo je to jedno a maji jako podnoz stejne vlastnosti? Mam ted dost pecek ze zralych nektarinek Snow Queen, tak uvazuju za bych neco... celý příspěvek > |  | Používať alebo nepoužívať postreky🍎, 12.8.2025 To je jedno, nekdo radsi vyzkousi 5 ruznych postriku, a kdyz ani to nepomuze a jabka stejne odejdou, tak si aspon bude rikat jak uspesne vyhubil choroby i skudce a nebudou likvidovat urodu pristi rok |  | Používať alebo nepoužívať postreky🍎, 12.8.2025 Vyhazujeme vetsinou jen to co se nestihlo zpracovat, jinak ztraty kvuli chorobam a skudcum docela maly, vino - prakticky beze ztrat/ broskve, nektarinky merunky tak 5% spis diky vosam a jinemu hmyzu, pripadne ptakum/ jabka 10-15% (vetsinou hniloba a... celý příspěvek > |  | Používať alebo nepoužívať postreky🍎, 12.8.2025 Ja chemii ve vetsi mire urcite pouzivat nebudu, pro vlastni potrebu mi nejaka ta kosmeticka vada na ovoci nebo cervik nevadi, a i kdyby se vyhodila vic nez polovina urody, porad budu mit vic nez spotrebuju.
Jedina vyjimka je u me kaderavost... celý příspěvek > |  | Očkování / roubování broskvoní, 8.8.2025 Tohle je dobré vlákno pro inspiraci, letos se taky chystám poprvé vyzkoušet očkování broskvoní, tak sem na to zvědavej. Ale těch semenáčků se mi zdá na zkoušení škoda (a taky sem zvědavej co na nich bude..), takže to zkusim naočkovat zatím jen... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 29.7.2025 Aha, ja měl vloni jen 3 plody, z toho 1 nahnillej. Letos jich kupodivu i přes několikadení mrazy v době květu vydrželo hodně, spodní část stromu je přeplozená a větve až na zemi. Zatim ale všechno tvrdý, nezralý (450mnm), a při tomhle počasí mám z... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoně 2025, 29.7.2025 Neni ta Snow Queen na sklizeň ještě nezralá? |  |
 |
|
|
|