|
Příspěvky uživatele - 167.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Používám na jahody i v zelenině - okurky, rajčata, brambory. Zda to funguje proti padání klíčivosti nevím. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Stříkám tím kvůli všem prvkům A na bor, železo a vápník mám další přípravky. Na jahody je nutné dělat zjara min. 5-6 postřiků, spíš více. Používám taky Phosfik, pro zvýšení odolnosti vůči... celý příspěvek > |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Jedná se o "koktejl" prvků, takže na odstranění deficitu je to vhodné, zvlášť pokud není jasné jaký prvek chybí. Doporučil mi to pan Ing. Kříž z Plzně, když jsem bádal nad listy jahod a zjišťoval co jim chybí.
Postřik borem dělám ještě zvlášť,... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Já mám skleník 4 m x 2,5 m tzn. 10 m2... na to je 1 litr akorát. Rajčata venku taky 10 m2.Postřik alkoholem - pokud by se měl kupovat - je nesmysl. |  |
|
|
|