|
Příspěvky uživatele - 229.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 3.8.2025 Ano, přesně tak. Mohlo by to být ono teoreticky. Hlavní je závěr, že plody jsou v pořádku. Možná se to projeví v menším výnosu. Já osobně jen přemýšlím, jestli se toho zdá zbavit. Jestli to přezimuje každý rok v kontaminované zemině, či je to prostě... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 3.8.2025 Jak jsem viděl ty Vaše fotky, tak jsem viděl opravdu to samé, co mívám já. Ono by to mohlo být i něco bakteriálního (rakovina rajčete, vadnutí). Našel jsem i článek, kde jsou fotky o té chorobě a je to velmi podobné tomu, co mám (možná tedy i Vy)... celý příspěvek > |  |
|  | Černý rybíz - uschnutí, 2.8.2025 Děkuji, strom tedy nepřežil a mám vykopat, ano? |  | Černý rybíz - uschnutí, 2.8.2025  Zdravím, během dvou týdnů mně kompletně sešel černý rybíz. Napadá vás prosím příčina? Už se z toho neprobere, čili vykopat a nasadit na podzim něco jiného nebo počkat do jara? Rostlina vedle je naprosto v pořádku.
Děkuji |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 2.8.2025  Včera jsem si však všiml škaredé černé skvrny na stonku. Jedná se zrovna o nejzdravější rostlinu, která má listy bez jakékoliv poruchy příznaků problému. Co by to mohlo být? |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 2.8.2025  Ahoj, mám něco podobného viz foto. Opakuje se mně to každý rok (cca už 5 let), začátkem srpna, přičemž ale plody zůstavají zdravé, takže plíseň bych vyloučil. Když se to stalo poprvé, tak jsem hned podezíral alternarii, septorii atd, ale na nic... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|