Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolanka, 13.9.2017 Obsahuje fotku
Dolanka s přepychovou chutí.Něco zhatily jarní mrazy, proti pilatce ošetřeno, dále ztráty monolií a obalečem.Ale ta pravá švestková chuť je nenahraditelná.Němci mě nezajímají.Náhražky nepěstuju. - Mičurin II (470 m)
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 12.9.2017 Obsahuje fotku
Opravný řez a založení nové korunky pro štíhlé vřeteno (zákrsek) z nevhodně zapěstovaného stromku.Měl jsem obdržet zákrsek.Foto 1 - výška kmínku 150 cm + štětka - vysazeno po dodání počátkem září 2016.Foto 2 a 3 zakrácení kmínku - březen 2017.Foto 4... celý příspěvek >
Beforest, 11.9.2017 Obsahuje fotku
Beforest - 2017 - štíhlé vřeteno Vzhledem neoslní, chuťově nadchne. Mičurin II (470 m)
Mollies Delicious, 11.9.2017 Obsahuje fotku
Mollies Delicious - 2017 -zababčelé vřeteno - sklizeň chuťovky
Mollies Delicious, 2.9.2017 Obsahuje fotku
Mollies Delicious - 2017 - před sklizní - štíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m)
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 21.8.2017 Obsahuje fotku
Williamsova červaná  -  2017  - na snímcích je patrné poškození plodů jarními mrazíky (rzivost slupky).Celkově byla úroda tímto jevem hodně redukována.Podstatně hůř dopadly Lucasky.Tvarové poškození plodů ze 70% diky rannému kvetení a... celý příspěvek >
Jeanne d' Arc, 16.8.2017 Obsahuje fotku
Pokračování po roce.Letos ukázala Johanka na roubech tři plody.Tak to snad letos dokončím.Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Mantet, 1.8.2017 Obsahuje fotku
Zdravíčko  MANTET - 2017 - štíhlé vřeteno - Mičurin II (470 m)
Spencer, 11.12.2016 Obsahuje fotku
Nastal čas, pustit se do lahůdkových Spencerů.Barvy se nám projasnili a tedy je čas pro konzumaci.Jako vždy, přepychová chuť a konzistence (je to tak srávně?).Chytáním pěstitele za slovíčka kvalitním odrůdám neublíží natož báchorkám o jejich... celý příspěvek >
Kanzi, 4.12.2016
Pane Hlavatý, letos jsem měl první dva plody.Zkušeností zatím málo.Čtyří ošetření proti strupovitosti jako u všech odrůd - plody čisté.Chuť vynikající, spíše trochu do Braeburnu ale znatelně jiná.Další jablíčko vyskladním za 14 dnů a uvidím.Zatím je... celý příspěvek >
Kanzi, 3.12.2016 Obsahuje fotku
Dnešní degustace prvního plodu Kanzi s manželkou.Celkové hodnocení 1A.Hustá a křuplavá dužnina, velice zajímavá vynikající chuť, silná šťavnatost a vyvážený obsah cukru a kyseliny.Jak se píše v zahraničních recenzích.Jablko nové generace... celý příspěvek >
Jantar, 3.12.2016 Obsahuje fotku
Zravíčko ovocnáři.Počátkem října jsem nebyl vúči Jantaru spravedlivý.Sama mě vyvedla z omylu.Letos výborná chuť po zatuchlině ani památky.Prostě vynikající.Včera jsem přivezl ze sklípku poslední kousky.Je snědeno. - Mičurin II (470 m)
Rozela, 20.11.2016 Obsahuje fotku
Tak mám dojem že se pod návalem komerčního dua Merkur, Admirál supernovinek od Střížovic na tuto odrůdu pozapomíná.Letos výborná co do chuti koezistence jemné dužniny a vysoké šťavnatosti což už 14 dnů při konzumaci potvrzuje.Řekl bych, této odrůdě... celý příspěvek >
Gala Mitchgla, 19.11.2016
Víte pro mě je vděčná odrůda ta, které dá člověk jistou péči a ona mu dá kvalitní ovoce.Samotný název a původ odrůdy to nedokáže.Rád se vlamuji řečeno Vašimi slovy, zkouším na co mám a co zabalit.Zatím jsem těch vrátek otevřel dost a dostal se až k... celý příspěvek >
Gala Mitchgla, 19.11.2016
Pane Miloši na této zahradě pěstuju 17 let a to takové odrůdy jako Elstar, R.Delicious, Gloster,Melrose, Fuji,Braeburn a další odrůdy které dostávají od novodobých pomologů nálepku náročné na polohu.Nestalo se mě, že by nějaká odrůda nedozrála do... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika