Příspěvky uživatele - 82.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Probléms kedlubnami ve skleníku, 24.6.2025
Prostě v skleníku panují příliš vysoké teploty, to je celé. Kedlubny mají rády dostatek vláhy, dešťové srážky, přímé slunce a teploty okolo 10-25 st. Také letos jsem pěstoval kedlubny, měl jsem jich asi 60, Azur a Ametyst F1, ve stejnou dobu na... celý příspěvek >
Počasí 2025, 24.6.2025
no možná jsem to s těmi škodami přehnal, třeba to nebude tak hrozné. Ale třeba taky ano. No uvidíme.
Počasí 2025, 24.6.2025 Obsahuje fotku
Snad jen u Karoly ty kroupy nevadily, protože zítra těch pár kilo meruněk otrhám. Samozřejmě jsou ještě škody další rozsekaná část vinné révy, bramborová nať, rajčata, atd., zelenina se z toho ale dostane.
Počasí 2025, 24.6.2025 Obsahuje fotku
Škody bohužel jsou. Prosekaná slupka a tedy znehodnocené plody na jablkách, švestkách a broskvích. Nejvíc mě mrzí asi polovina znehodnocených jablek 4 štíhlých vřeten Opálů na uskladnění. Stromy už po ruční probírce. První generaci obaleče jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika