|
Rajčata 2023, 3.4.2023 To jste mi měl napsat do vlákna o bramborach |
 |
Rajčata 2023, 3.4.2023 Ve skleníku podle mě nemají rajcata do 15 května co dělat Totéž venku.Bavíme se o nevytapenem skleníku.
Postupujeme u nás tak ze jsou za okny na parapetu a potom je dáváme do pařníku 2,5x1,5m na vrstvu konsky hnůj + zemina tak, aby ke... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 1.4.2023 Ano, před týdnem jsem zasadil Impaly. Avizovaný mráz mi nevadí.Později kolem zmrzlých pokud by hrozil zase mráz a oni by vylezly bych se snažil je přiorat. Přeci jenom ta první vláha po zimě jim prospívá a je dobře ji zachytit. Potom když neprší, což... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 31.3.2023 Takže na co si stěžujete? Že nezvládáte provozovat tu náročnou legraci, kterou jste si sám vymyslel? Dám vám radu: zasejte rajčata nyní, zasaďte do záhonu po zmrzlých, pěstujte rajčata v sezóně odpovídající našim klimatickým podmínkám. A nemáte si na... celý příspěvek > |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 17.3.2023 Hecht prodává řetěz s 56 články o síle článku 1.3mm. Stojí 249 Kč pod číslem 33E56E. Takže pro pilu tazatele se nehodí. Jiný vhodný nemají.To si opravdu umím najít sám. |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 16.3.2023 Tak s klidem doporucte řetěz z Hecht, který pasuje na pilu v nadpisu. Achjo. |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Hlavně jestli jste pochopil, ze nikoho nezajímá jestli mate znacku Parkside nebo x y. Důležité je, ze sháníte řetěz padesát šest článků, rozteč tři osminy a šířka jedna celá jedna mm.Musí to pasovat. To nejsou boty, ty se zkouší proto, ze má každý... celý příspěvek > |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Tak si najdete www zahradnítechnikakotasek.cz a tam je napsáno pod přidat do košíku -- HODÍ SE NA PILU... |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 56 článků /3/8 rozteč, 1,1 mm šířka článku to je řetěz 90PX056E.Zadejte do gogle a vybírejte. Koukal jsem na MF, Hecht. Tam mají 57 článků 56 jsem nenašel. Oregon má, viz číslo nahoře.Lištu taky pod číslem 164MLEA041.Jestli bude... celý příspěvek > |
 |
Kultivátor, který i "ryje", 24.2.2023 Proč si ten rotavator nejdříve nepujčíte. Koukal jsem Sacharcuk půjčuje Vari 160. Za 600 na den.
Já orám pluhem. Teď jsem poházel kompostem a než napadne sníh, který slibujou, tak jsem vše přejel rotavatorem. Asi 1000m2.Jasné, že odpočívám.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 14.2.2023 Brambory nikdy nedělím. Sadbu kupuji. Letos za 19 Kč /kg. Ne jednou, jsem si vyzkoušel právě doplnit sadbu ze sklepa. Nebyl jsem spokojen. Porovnával jsem. Nemusím být génius, abych rozhodl. 7 kg sadbovych brambor = jedny cigarety.Já budu máčet půlky... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 25.1.2023 To bych podepsal. Je to jednoduché řešení. |
 |
Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023 A nemáte je ty okurky špatně zavařené? Někde ve výrobě je přece neskladují 3 měsíce, aby lidem začaly chutnat.90 stupňů 20 min vařím. |
 |
Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023 Souhlasím, že zásoby jsou problém. Teď stale beru loňské okurky a ještě já trpím nějakou zabranou to někomu dát. Aby to nebylo moc meké. Přitom kolikrát napr. v hospodě jsem dal do pusy okurky které bych doma vyplivnul.
Ten vodní kamen z brojlerů... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.1.2023 Vždycky se pochlubte, o kolik kg sadby se jedná. Jestli někdo kupuje 15 kg pytlík, tak je to jiná starost než když kupuje 150 kg sadby.
Letos mi přišel ceník a proti loňsku 16,80 budou stát 19,80 za kg. Přivezou je v březnu. Vy nevíte do... celý příspěvek > |
 |