Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita- game over, 22.6.2025
Ještě připojuju, že stejný konec hry a jen pahýly mně zůstaly po dvou kupovaných duranciích z ovocné školky na podnoži myrobalánu.
Andera, 22.6.2025
Máte někdo problémy s namrzáním dřeva u jabloně Andera na podnoži M26? Dík
Sušené Baco Noir, 22.6.2025
V Baco Noir liština není... Loni mi na ně už hodně šlo padlí, stříkat se to nevyplatí, šíří se na jiné odrůdy a tak je tam místo těch keřů řádek meruněk. Zkoušel jsem moštovat, cukernatost pěkná, byla to odrůda, která se nejlépe lisovala, ze všech... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 22.6.2025
Já už do vysokokmenů nejdu, mám odzkoušené podnože a mezištěpování, takže budu mít stromy tak akorát. Proti mrazu to stejně nemá význam v mých podmínkách a paradoxně se ty nižší tvary lépe chrání zahříváním a o chemickém ošetřování vysokých a nebo... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 22.6.2025
Mně jde hlavně o dobrou skladovatelnost a tu dusíkatá hnojiva příliš nepodporují, takže je nepoužívám na list. Ale také jsem četl, že snad dávají močovinu až 5% ale už to opravdu nevím přesně. Navíc jsem si všiml, že co mám doma ledek vápenatý plně... celý příspěvek >
Kordjanka, Prim, Bianca a spol. - srovnání, 22.6.2025
Tak jsem vám to našel přímo ze zdroje Pěstujeme révu vinnou. "Některé stolní odrůdy mají tak těžké hrozny, že i při jednom hroznu na letorost není listová plocha dostatečně velká pro jejich výživu, a proto se musí ponechávat na keři několik letorostů... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 21.6.2025
Já většinou protrhávám ručně, tak jako loni ze žebříku jako blázen a kvalita byla špatná. Letos jsem se na to vyprdl a použil dřevěnou násadu na konci s gumovou hadicí na doladění a předtím prosvětlovací řez. A včera i na přeplozené švestky použil to... celý příspěvek >
Škodca na kalerábe, 21.6.2025
Nějaké broučky tam máte i vyfocené, ale nepoznám ho z toho, zeleninu přikrývám, ale na krmné řepě dělají dřepčíci stejnou neplechu. Musel vám zabrat nějaký ten postřik, protože jinak už by bylo pravděpodobně po kedlubnách.Ale není vyloučeno, že tam... celý příspěvek >
Objevte českou hudbu s RadioQ, 21.6.2025
O vašem radiu slyším poprvé. Přiznám se, že radiostanice moc neposlouchám. Připadá mi, že ti kteří vybírají ty paylisty mají dost často mírně řečeno rozervané duše a šíří blbou náladu...
Kordjanka, Prim, Bianca a spol. - srovnání, 21.6.2025
U stolních odrůd s velkými hrozny je potřeba nechat víc listové plochy a je na každém pěstiteli jak se s tím popere, jestli 8 půlených hroznů a nebo 4 celé hrozny a ze zbylých 4 oček nechat pouze listovou plochu bez hroznů, případně zapojit více... celý příspěvek >
Nenám nyní čas to dohledávat, ale jedna z hodně rozšířených odrůd pro výrobu vína má podle popisu kopřivové aroma, ale o stolní Prim se nejedná.
Vám jde moštovat Prim? U mě jedině v době, kdy ještě není zralý a muselo by se tam nasypat spoustu cukru do burčáku. Přezrátá Bianca s vysokou cukernatostí nejde moštovat o mnoho lépe než Prim a to jsem četl jak jí mají snad i někde v Rusku lány na... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 21.6.2025
Pane Petře z Pardubic, nejhorší situace je ta, když toho máte víc než potřebujete, ale málo na prodej přes inzerát a nebo cestu na trh. Ozve se vám mnoho lidí, kteří mají zájem, musíte dělat pořadník, protože sklízíte protrhávkou a jsou s tím jenom... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 21.6.2025
Do svaté Anny jako za dob mého mládí nám nevydrží, ale já ještě paličák na podzim sazený nechám porůst.Dával jste nějakou listovou výživu? Já ano, bez nich už bych měl natě na tabák.
Žloutnutí plodů černého rybízu, 21.6.2025
O slunečním úpalu ať už ho na různých plodinách vyvolávalo co chtělo vám můžu říct to, že největší problémy jsem měl v zahradě, kde slunce svítí tak polovinu času oproti polím za barákem a v sadu.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika