Příspěvky uživatele - 212.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Travní sekačka po 13-ti letech dosloužila, 7.9.2012
Kde v Polsku v Custoramě?
Solár nebo čerpadlo?, 21.6.2011
Můj názor je, že přes noc to musí vychladnout a ráno se začíná znova. Aby to nevychladlo musí být plachta nebo zastřešení. Když je kvalitní zastřešení nemusí být solar.
Drtič větví MTD 465, 4.6.2010
Dobrý den, chtěl bych si koupit nějaký drtič větví a padl mi do oka MTD 465. Máte s ním prosím někdo nějaké zkušenosti, případně porovnání s typem Holzinger HBH13, který se mi zdá být hodně podobný a na aukru se nechá koupit i levněji než ten MTD.... celý příspěvek >
Bubnová sekačka Dakr RZS 69, 20.5.2010
Díky za odpověď.
Díky, já mám ten dvoutakt Vari a chci si koupit sekačku Dakr, která je údajně taky na dvoutakt, ale je to z druhé ruky, tak se chci jen ujistit, abych se pak nedivil.  Ještě se chci zeptat, co obnáší ta úprava spon?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi sekačkou určenou pro dvoutaktní a nebo pro čtyřtaktní motor a jestli je tento rozdíl takový, že je nelze mezi sebou bez problémů zaměnit. Předem díky za odpověď.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika