Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 0:44
Však jsem za to rád, pokud bude zachována chuť a na vijanu o 50 rajčat víc, není na co si stěžovat. Však to vybírám ty semínka jen z největších vijanu už několik let. No roste nám to pěkně všem, jen úroda ještě zdaleka není.
Špatné odvijeni struny křovinořezu, 30.6.2025
S tím problém nemám, díky za doporučení. Většinou koupím dle ceny, střed, a většinou je to made in Russia.
Špatné odvijeni struny křovinořezu, 30.6.2025
Můžu se zeptat, jaká struna je tedy kvalitní? Občas s tím také mívám problém, hlavně u malého s tenkou strunou.
Kordia je nepřekonaná, 29.6.2025
No to snad ne, hovada. Přerazit obě ruce.
Rajčata 2025, 27.6.2025
Taky pěkné, uvidíme jaká bude chuť, a máme nové odrůdy 😆. Budeme měnit.
Rajčata 2025, 27.6.2025 Obsahuje fotku
Ahoj, stala se zajímavá věc.jedno Cherry angelle se mi nějak skrizilo s ildi, namísto trojitých vijanu má vijan rybízový. Tak jsem strašně zvědav co z toho vyleze. Dělám to totiž tak, že z rostlin která má nejbohatší vijany si beru semínka která... celý příspěvek >
Záchrana angreštu, 24.6.2025
Zapíchnout koncem léta pár řízků do půdy máte nové keře. Pro stromek se musí roubovat.
Žloutnutí plodů černého rybízu, 20.6.2025
Já nevím odkud jste ale u nás už skoro 14 dní jasno a pal jak prase.
Choroba josta, 19.6.2025
To vypadá jako nějaký parazit, ale nevím.
Rajčata 2025, 9.6.2025
o tom jsem cetl, problem jsou ty brambory. 
Rajčata 2025, 9.6.2025
Jo, slimáci, přestože sypu pár granulí, byli to málo, za noc mi sežrali 10 z 20. rostlin brambory, ale komplet.musim sypat každý den teď, snad to horší nebude.
Jaké vybrat nůžky na živý plot?, 7.6.2025
A když Aku, tak musí být silné. Takové ty hobby jsou skoro na nic. Jednou měl půjčené benzínové HECHT za pár supů super, větve i 16mm jako nic. Tam je problém že ty Aku to prostě nedají. Až budete chtít omladit a do staršího dřeva. Když ne benzín tak... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.6.2025
No je to šok, to jsem naštěstí ještě nikdy nezažil. Tyhle potvůrky. Hlavní je že se ví, a podle toho se zaridite, jak jste psal. Ještě dodatek, po 9. Dnech po dovolené jsem se byl podívat na zahradě a další šok, ty odaty, co jsem vysel někdy koncem... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 5.6.2025 Obsahuje fotku
Můj pylon už asi vypadá konzumně, brzo zkusím.
Předpěstování košťálovin, 25.5.2025
Mňam, ty řízky, ne ten hmyz. Už se nemůžu dočkat.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika