Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 28.3.2023
Mám pár kamarádů už nějakou dobu dospělých, kteří jsou už pochopitelně bolavější, ne tak mrštní, jak by chtěli. Jeden má pod památeční meruňkou ležet v ohrádce čtyři ovečky, druhý v sádku topí pod kotlem s vodou, třetí dává pod kvetoucí stromy staré... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023
Kosa slýchám zpívat na začátku i konci dne, do třetice spustí před deštěm. Něco fantazie si šetřím pro případná vnoučata a ten můj přípis o slavnosti mandloní v Hustopečích je čistá pravda-jen na rozhlednu jsme nelezli, páč na tuto atrakci byla... celý příspěvek >
Narušení kořenů habrového živého plotu, 27.3.2023
Za málo, rádo se stalo-snad se Vašemu habroví a tím i Vám bude dobře dařit, SPCH.
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023
Nechci žalovat, ale hlásit se to musí: včera, tj. v neděli, jsme se po práci v sadu s kamarádem vypravili do Hustopečí na mandloňovou slávu! Pěkné štíhlé láhve jsme nakoupili a na výborném, česnekem osvěženém bramboráku si pochutnali,  SPCH.
Narušení kořenů habrového živého plotu, 23.3.2023
Pane Kvapile, Vaše vzrostlé habry by to měly zvládnout, snad z toho budou i profitovat-půjde o jistou formu zmlazení kořenů. Své dřeviny můžete v hojení podpořit přihnojením. SPCH
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023
Vážená paní Lído, je mi z toho smutno. Přijde mi, že se do této klávesnicové šermovačky promítá tlak nejméně dvou velkých dějinných předělů-covidu 19 a války-chce-li někdo spec.operace+kdoví co ještě osobního, velmi bolestivého? Já jsem nejraději,... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 22.3.2023
No co na to po pravdě pane Petře z Pardubic... asi takto- v průměru, každoročně jsem schopen pro naši malou rodinku-tj.5 člověků, jeden malý pejsek s velkým srdíčkem a jedna polodivoká čičina vyprodukovat brambor a další zeleniny tak na tři měsíce,... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 21.3.2023
Energie vložená do mlácení jablkem do hlavy- byť řečnicky, by byla lépe investována do pěstování převodem přes ruce stěžovatele-to by se snad i jeho-její-jejich?chuťová preference proměnila? Mé topy jsou reneta cox, čistecké lahůdkové a o bronzovou... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 20.3.2023
Zdravím jmenovce do Pardubic-tzv.nevím z které do které-většinou se věnuju svému nezdravému synovi, ve chvíli, kdy je o něj postaráno jinými neméně kvalitními pečovateli poletuju jako motél po zahradách a sadech-moje aktivní dovolená. Včera mi... celý příspěvek >
Broušení zahradních nůžek, 20.3.2023
Brousek Winland, koupený v Řempu, SPCH.
Tmavé dřevo při řezu, 17.3.2023
Plodné větévky Vám Vaše řešená jabloň nabízí, odstranění lišejníků-řeším drátěným kartáčem už při menším výskytu, bílením kmenů a silnějších větví- se projeví zlepšením zdrav.stavu, nové výhony pak mají šanci vyplnit vhodná místa na vyholených... celý příspěvek >
Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023
Možná je tazatel Aley čahoun a jeho kolena výš než u průměrného člověka? Jestli se nechce s prodejcem domlouvat, tak může nízký stromek zasadit do kontejneru-nejen, že tím dosáhne výšky dle svých představ, ale zároveň bude tento mobilní! SPCH
Nikdy neřezaná třešeň - úprava a zkrácení, 8.3.2023
Taky by bylo vhodné tlumit monilii, SPCH.
Tmavé dřevo při řezu, 6.3.2023
Z fota jednoho řezu se asi nestanoví jednoznačná diagnóza a už vůbec ne rozsudek smrti. Spousta starých stromů trpí různými chorobami-Vy na té Vaší jabloni už dlouho pozorujete plodnice dřevokazných hub? Boule mohou vznikat i v důsledku aktivity mšic... celý příspěvek >
Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023
Zadavatel uvažuje správným směrem-současný terminál pryč, brzy jej nahradí nový, ty krátké a i některé delší tenké výhony-byť směřují do zatím řídké koruny- bych nechal zarodit a poté odstranil. Dlouhé kosterní pokrátit a ty s ostřejším nasazením... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika