|
Kiara🍐, 6:53  Šlachtitelská stanica predctavila novú skorú hrušku Kiara niečo si o nej prečítajte. |
 |
Meruňky 2025, 29.7.2025  Konečne dozrievajú ďalšie odrody Apricandy sladká pevná marhulka, Lotte ta ešte pár dní a bude dobrá, Vinoslivyj dozrel je chuťovo vynikajúci nepraská čo je super, Aprireve špičková chuť, chodia ku mne záhradkári kupovať marhulky buď na zváranie... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zlatý Nai 🍑 Golden Nai plum, 28.7.2025  Pozeral som teraz Čínsku stránku písali tam o tejto slivke Zlatý Nai. |
 |
Broskvoně 2025, 28.7.2025  Prvé broskyňe dozreli klasika Redhaven podpník St.Julien 4 dní pršalo myslel som si že bude chuťovo špatná vodová, ale nie bola výborná. Marhulky dosť začali praskať iba niektoré odrody aj slivky tiež iba niektoré odrody. |
 |
Meruňky 2025, 27.7.2025  Martin včely sú v prasklinách aj tam kde to vykúsali sršne a osy potom sú aj na hnilých marhulkách teraz som bol v záhrade marhulka Hacihaliloglu všetky praskajú mravce idú na ne chuťovo sladká šťavnatá dobrá, ale takúto odrodu doma nechcem zase by... celý příspěvek > |
 |
Meruňky 2025, 26.7.2025  Konečne prestalo pršať bol som pozrieť v záhrade koštoval som odrody Ula naštepená na inej odrode bolo tam 6 marhúľ chuťovo boli celkom dobré tak isto aj marhulka Daniel a Sojdanova kasna je ešte tvrdá Luca prvé dozreté marhulky sú výborné ale čo má... celý příspěvek > |
 |
Meruňky 2025, 26.7.2025  Martin Wintercot sa snažia získať všetci záhradkári v EU vysadená je iba v Anglickú. Marhulka Hacihaliloglu je ešte tvrdá už ju ničia mravce do budúcna nechcem tieto biele odrody niesú odolné na naše podmienky ale hmyz ich miluje. Dalšie staršie... celý příspěvek > |
 |
Mavrodin 🍐, 25.7.2025  Další kámoš záhradkár zo zahraničia mi tiež poslal iba foto jeho hrušky prvá úroda chcel sa pochváliť nepísal chuťové vlastnosti. |
 |
Turandot 🍐, 25.7.2025  Kámoš záhradkár od N, Zámky mi poslal foto tejto hrušky prvá úroda nekoštoval ju uvidím čo napíše možno zajtra o tejto odrode, tak niečo som našiel na internete. |
 |
Meruňky 2025, 25.7.2025  Teraz prezentované nové odrody. |
 |
|
 |
Meruňka - kruhy na plodech, 25.7.2025  Šalach Ananasnyj má zasa iný problém ničia ho včely marhulka je totálne zdevastovaná pre veľkú sladkosť marhulky vnútri hnijú úplne zelená plieseň. |
 |
Nejranější odrůdy slivoní, 23.7.2025  Peter teraz na Maďarskej stránke zverejnili príspevok budú predstavovať nové odrody sliviek dajú aj video teším sa môže to byt zaujímavé. |
 |
Golden Nectarine 25,8 Brix🍑, 23.7.2025  Teraz som pozeral video o tejto novej odrode a potom dali aj článok tak sem niečo dám. |
 |
TIGERGALA🍎, 23.7.2025  Teraz v sadoch predctavili pestovanú TIGERGALA vyzerá celkom zaujímavo. |
 |
Meruňky 2025, 23.7.2025  Každý deň na facebooku šlach.stanice dávajú novinky slivky, marhule, nektarinky, broskyňe a videá niečo sem z toho dám.Teraz je tam marhulka KID COT. |
 |