Příspěvky uživatele - 182.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
růže pod stromy, 27.6.2006
To mohu jen potvrdit, s tímto druhem mám také skvělé zkušenosti i na severní stěně.
Také mi nekvetou kosatce - prosím o radu, 27.6.2006
Přesazením by to být nemělo. Naopak, kosatce to mají rády. Bohužel musím přiznat, že se mi letos stalo přesně to samé. Místo v pořádku, půda v pořádku a z 25ti kosatců vykvetli dva. Zato listy jsou ukázkové :-(
kaštan, 15.6.2006
Ještě bych ráda věděla, jestli mužu stromek zasadit i na podzim, nebo počkat na jaro. Dík
kaštan, 14.6.2006
Dobrý den, ráda bych si na zahradě vysadila kaštan (jírovec maďal). Je tento druh vubec vhodný do zahrady? Dá se běžně sehnat v okrasných školkách? Děkuji
růže pod stromy, 9.6.2006
Dobrý den, jsem naprostý začátečník a v růžích se ani trochu neorientuji, přesto bych rada zkusila druh, ktery roste i pod stromy a často se pne po kmeni např. jabloni. Jmeno jsem si bohužel nezapamatovala. Je možné, že by to byly RAMBLERY? Děkuji... celý příspěvek >
Hortenzie, 9.6.2006
Na trhu je přímo hnojivo určené pro modré hortenzie (tuším, že kristalon), které dodává všechny potřebné látky pro udržení modré barvy. Markéta
Japonské javory, 9.6.2006
Dobrý den, ráda bych se poradila, jak se pěstují japonské javory, hlavně, jak velké mají nároky na světlo. Příp. i kde se dají pořídit. Pak mám ještě dotaz, zda mužou hortenzie zůstat v našich podmínkách celoročně venku, nebo zimu nevydrží.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika