|
Příspěvky uživatele - 182.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
růže pod stromy, 27.6.2006 To mohu jen potvrdit, s tímto druhem mám také skvělé zkušenosti i na severní stěně. |  | Také mi nekvetou kosatce - prosím o radu, 27.6.2006 Přesazením by to být nemělo. Naopak, kosatce to mají rády. Bohužel musím přiznat, že se mi letos stalo přesně to samé. Místo v pořádku, půda v pořádku a z 25ti kosatců vykvetli dva. Zato listy jsou ukázkové :-( |  |
|  | kaštan, 15.6.2006 Ještě bych ráda věděla, jestli mužu stromek zasadit i na podzim, nebo počkat na jaro. Dík |  | kaštan, 14.6.2006 Dobrý den, ráda bych si na zahradě vysadila kaštan (jírovec maďal). Je tento druh vubec vhodný do zahrady? Dá se běžně sehnat v okrasných školkách? Děkuji |  | růže pod stromy, 9.6.2006 Dobrý den, jsem naprostý začátečník a v růžích se ani trochu neorientuji, přesto bych rada zkusila druh, ktery roste i pod stromy a často se pne po kmeni např. jabloni. Jmeno jsem si bohužel nezapamatovala. Je možné, že by to byly RAMBLERY? Děkuji... celý příspěvek > |  | Hortenzie, 9.6.2006 Na trhu je přímo hnojivo určené pro modré hortenzie (tuším, že kristalon), které dodává všechny potřebné látky pro udržení modré barvy.
Markéta |  | Japonské javory, 9.6.2006 Dobrý den, ráda bych se poradila, jak se pěstují japonské javory, hlavně, jak velké mají nároky na světlo. Příp. i kde se dají pořídit.
Pak mám ještě dotaz, zda mužou hortenzie zůstat v našich podmínkách celoročně venku, nebo zimu nevydrží.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|