|
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 15:08  Je to tam nádherné veľmi veľa videí tam je ešte niečo pridám. |
 |
Farely - Farbaly - Farhial, 8:58  Zo zvedavosti som nechal posledné marhulky na malom stromčeku koľko vydržia ale pestovať neskoré odrody je blud dobre že som ju preočkoval na skoršiu odrodu už je mráz -2C. |
 |
|
 |
Jablčná Rakovina 🍏, 8:42  Dnes bolo zverejnené niečo o tejto chorobe tak to sem dám. |
 |
Gradisca 🍎, 3.10.2025  Túto odrodu mám naštepenú na Rubine tam bola úroda minulý rok teraz je prvá úroda už aj na samostatnom stromku. |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 3.10.2025  Flora Olomouc pekné videá tam dávali a teraz aj nové fotky muselo byť veľmi náročné pripraviť takúto výstavu. |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Veľmi pozitívne ohlasy na vystavu Olomouc. |
 |
Evercrisp 🍎, 2.10.2025  Máte pravdu pozrel som si galériu kde mám poznámky a obrázky tak som sa pomýlil ale Neva. |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Dalšie obrázky.
Hnevá ma reklama každú chvíľu reklama ide mi to už na nervy administrátor. 👹 |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Pán Martin Ludvík dal na facebooku krásne fotky z výstavy. |
 |
Evercrisp 🍎, 1.10.2025  Evercrisp som koštoval na degustácii pred 3 rokmi veľmi sa mi páčil tak som si ho zaštepil plus odrodu Chiva prvá úroda tento rok. |
 |
|
 |
Honeycrisp, 1.10.2025 Zdravím Mičurina pred 5 rokmi som pestoval túto odrodu mala dosť veľkú horkú pehovitosť tak ako Admirál tak som túto odrodu vykopal snažím sa mať odolnejšie odrody. |
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 1.10.2025  Olomouc dúfam že dáte niečo zaujímavé z tejto výstavy. |
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 1.10.2025  Niečo už začali dávať foto firmy sa pekne prezentujú ale vedšínov videá. |
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 30.9.2025  V Madride začala medzinárodná výstava veľmi veľa firiem sa tam prezentuje je tam veľa videí budem si musieť počkať až začnú dávať fotky noviniek niekedy to dajú až po výstupe. |
 |
Huba Leucostoma Cincta🍄, 30.9.2025  Teraz som pozeral video o tejto chorobe možno ste sa stretli z podobnou chorobou. Video bolo z dabingom a titulkami urobil som foto komentár, keď sa sem nedá vložiť video. |
 |