|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Předpěstování košťálovin, 5.6.2025  Miloši, je parádní. A brzká konzumace je dobrý nápad, protože nedáš tolik času škůdcům, aby konzumovali za Tebe A když toho pak má člověk moc najednou, začne to i přerůstat a praskat. Však víš.
Moje rané zelí jsem dneska vyplel a teprve potom... celý příspěvek > |  | Vylepšení a nové funkce pro vás, 5.6.2025 Není škoda díků, které padnou vedle. Na rozdíl od rány, ta nadělá spoustu škody, když padne vedle.
Milan |  |
|  | Počasí 2025, 5.6.2025 Jak jste dopadli tam na jihu a jihozápadě? Případně i jinde. Myslím s těmi bouřkami. Spoléhal jsem na to, že mi to zaleje, ale tady na severu nepadla ani kapka, tak musím na zahradu zalévat.
Milan HP |  | Rajčata 2025, 4.6.2025 Ale ty rajčata s tím, soudě z celkového pohledu, válčí statečně. Je vidět, že je MP vybavila jistou odolností. V ohrožení života nejspíš nejsou. Tyhle snímky mne ale hodně zviklaly. Něco podobného se na těch mých nevyskytuje. Dnes jsem sklidil asi... celý příspěvek > |  | Předpěstování košťálovin, 4.6.2025 Waltře, máš je a) krásný a za b) tak 5 týdnů přede mnou. Včera jsem večer v potu tváře rozsázel svoje košťáloviny z VVZ. Fakt pěkné sazenice, ale už pozdě. Nicméně vypadají skoro stejně jako ta doma předpěstovaná brokolice, co ji popálilo po výsadbě... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 4.6.2025 Myslíš stonek rostliny? U mne zůstávají stonky nedotčené vlastně celou vegetační dobu.. Což mi naznačuje, že jsem se radoval asi předčasně, tedy že jsem objevil příčinu. Ale roztoči jsou rozhodně nový směr pátrání.
Milan |  | Rajčata 2025, 4.6.2025 Není opravdu zač se omlouvat. Informace padla do potřebných rukou.
Chápu-li to správně, tento vlnovník byl importován asi z teplejších krajin. Ale u mne se objevil, tedy pokud je to on, doma okamžitě po tom, co jsem začal své zimní pěstování a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 4.6.2025 A nešlo by je vysát luxem? Alespoň část z nich by se možná dala odstranit. Podržet list, aby ho to nevcuclo a přejet úzkou hubicí. Samozřejmě, že Milbeknock aplikuješ, ale jak jsem pochopil, přijde Ti až v pátek. Do té doby už může být pozdě, zvlášť... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 3.6.2025 Díky, i když to asi patřilo Waltrovi. A hlavně musím poděkovat za pravděpodobné odhalení příčiny mého letitého problému. Mně se ty informace také velmi hodí.
Průběhem let přicházím na to, že to pěstování doma není zase až tak jednoduché a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 2.6.2025 To je to fakt tak zlý, že se bojíš o jejich existenci? Možná jsi to už udělal, ale zkus to stříknout nejdřív vodou a pak tím lihem. Líh není přátelské prostředí pro žádné organizmy včetně člověka. Potřebuješ je zpomalit. Se smáčedlem. A co je v... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2025, 2.6.2025 Waltře, mám za to, že tohle je právě ten můj letitý problém, kterého se nemůžu zbavit. Jinými slovy, mám byt těmi roztoči už dokonale zamořený. Jednu sezónu mi to dokonce postihlo i rajčata venku docela silně, pamatuju, že i několik rostlin uhynulo... celý příspěvek > |  | Česnek z pravých semen, 1.6.2025 Jsem byl zmatenej: ten základ palice prostě ještě nevylezl. Ale i tak je mi to divné: doma a na balkóně nic, na chalupě už určitě přes polovinu jich palici vyrazilo. A to nejsou žádní Bivojové. Tak štípu, hned jak spatřím. Což jsem dřív nedělal a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 30.5.2025 Když já ani ty svilušky nevidím včas. A letos jsem prohlížel docela často i s lupou. A pak najednou opadávání listů a pavučiny. A je vymalováno. Mám podezření, že je tam nějaký zlomový bod v jejich rozmnožování.
Milan HP |  | Vylepšení a nové funkce pro vás, 29.5.2025 Milá redakce,
dovolím si tvrdit, že jménem všech běžných uživatelů vám musím velmi, velmi poděkovat za účinný zásah proti, ani vlastně nevím, jak to nazvat, cizojazyčným a nelatinkou psaným příspěvkům naprosto bez vztahu k zahradničení. Po... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 29.5.2025 Waltře, jsem na tom jako Ty: tohle jsem v životě neviděl ani na obrázku. Takže budu jen uvažovat. Je to houbovitého původu. Jak hluboko to proniká do tkání je otázka. Vypadá to docela povrchově. Zkusil bych alkohol, ten, když nepomůže, neublíží. Spíš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|