|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
mravenci, 2.9.2008 Nikdo z nás neplánuje návštěvu lesa, ověšený Lahvemi s insekticidy, Na zahradě to bude asi jiné.. Stejně jako asi nemá smysl chránit tasemnice ve střevech nemocného, nebo vši v dětských vlasech. |  | Konopí, 1.9.2008 To určitě udělejte! Rozdíl bude jistě pouze nepatrný. |  |
|  | Konopí, 1.9.2008 Mám z Vás milý Hoste 76 122 takový pocit, že Vám ani tak nejde o žádnou diskusi, ale že spíš při diskusích řešíte tíživé chmury Vaší duše a Vašeho sebevědomí. |  | Jak se zbavit mechu, 29.8.2008 Mech bych z neúrody neobviňoval, zvažte, zda je smysluplné se mechu snažit na skutečně stinné místě zbavovat, ve skutečně zastíněném prostoru nic jiného njespíš neporoste. |  | Konopí, 29.8.2008 Obávám se drahý příteli, že vzhledem k tomu, že se celá diskuse týká konopí v konsekvencích využití THC a nikoli technického konopí, může Váš příspevek budit dojem, že je poněkud "OFF TOPIC" |  | I toto je Mountfield, 27.8.2008 Nemám v rukách "návod k použití", ale mám pocit, že s trochou štěstí by šlo argumentovat - choval jsem se podle návodu, schůdky vždy vytáhl ven, sušil je a stejně zrezly. Myslím že by šlo argumentovat klamáním spotřebitele. |  | Konopí, 27.8.2008 Mno, nemáte přesné informace - v pryskyřici pestíkových vrcholových květenství byla nalezena největší koncentrace kanabinoidů. Zaschlá a zformovaná pryskyřice je zneužívána pod názvem hašiš. Zneužívána je také nadzemní část rostlin (nejvyšší... celý příspěvek > |  | Rychlerostoucí živý plot, 27.8.2008 Pokud bych měl volit rostlinu rostoucí bez podpory, jistě bych zvolil Pyracantu - odolnou odrůdu(proti mykotickým chorobám), vzrostlé sazenice Vám vytvoří řídký 2 metry vysoký plot při troše péče do tří let. Pak se střihem zahušťují do... celý příspěvek > |  | ledek vápenný nebo amonný, 27.8.2008 S amonným ledkem bude v současnosti trochu problém, nikoli však ze zahrářského hlediska. Situace se má tak - vzhledem k tomu, že pouhým přidáním jedné jediné, levné a kdekoli a komukoli dostupné látky lze z ledku amonného během minut vyrobit velmi... celý příspěvek > |  | chlupáčci, 26.8.2008  Kočičáci jsou skutečně nádherní, je vidět, že jsou obklopeni starostlivou péčí.
Také máte problém s tím, že přibíráte další a další kočičáky, třebaže jste si již před lety řekli:"to stačí!" ? |  |
|  | Konopí, 25.8.2008 Mno, jednak Vám to docela poleze do peněz, aktivně jím svítit, navíc konopí docela dost "smrdí", znamená to jej aktivně odvětrávat, tj. minimálně pomocí roury a větráku vyvedeného vně budovy.., jinak Vám nasmrádne celý dům...
PS. V tzv. "light... celý příspěvek > |  | Co sa stalo travniku?, 25.8.2008 Na 99% spáleno hnojivem, odpověď Vám dá odpověď na otázku, jakým způsobem jste hnojivo aplikoval - tady bych skoro hádal na rozhození z "ruky", nebo příliš nastavený sypač. |  | renovace trávníku, 29.7.2008 Nevím kdo jste, ale pobavil a potěšil jste mne.
Navíc, pokud byste mne atakoval za doporučení neplošného použití sterane , či bofixu proti dvojděložným, musel bych s Vámi polemizovat, oba přípravky jsou totiž skutečně mnohem toxičtější než ... celý příspěvek > |  | Mám taky koťata, 29.7.2008 To znám, jedna z mých (nových) koček, černý mazlíček se před loni na podzim dovlekla na schody z posledních sil. Kočička byla ještě koťátko s lesklým kožíškem, ale zánětem střev, zápalem plic a byla to v podstatě umírající kostřička.... celý příspěvek > |  | Mám taky koťata, 29.7.2008 Omluva..kočky dostaly... fuj, stydím se |  |
 |
|
|
|