Příspěvky uživatele - 166.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mravenci, 2.9.2008
Nikdo z nás neplánuje návštěvu lesa, ověšený Lahvemi s insekticidy, Na zahradě to bude asi jiné.. Stejně jako asi nemá smysl chránit tasemnice ve střevech nemocného, nebo vši v dětských vlasech.
Konopí, 1.9.2008
To určitě udělejte! Rozdíl bude jistě pouze nepatrný.
Konopí, 1.9.2008
Mám z Vás milý Hoste 76 122 takový pocit,  že Vám ani tak nejde o žádnou diskusi, ale že spíš při diskusích řešíte tíživé chmury  Vaší duše a Vašeho sebevědomí.
Jak se zbavit mechu, 29.8.2008
Mech bych z neúrody neobviňoval, zvažte, zda je smysluplné se mechu snažit na skutečně stinné místě zbavovat, ve skutečně zastíněném prostoru nic jiného njespíš neporoste.
Konopí, 29.8.2008
Obávám se drahý příteli, že vzhledem k tomu, že se celá diskuse týká konopí v konsekvencích využití THC a nikoli technického konopí, může Váš příspevek budit dojem, že je  poněkud "OFF TOPIC"
I toto je Mountfield, 27.8.2008
Nemám v rukách "návod k použití", ale mám pocit, že s trochou štěstí by šlo argumentovat - choval jsem se podle návodu, schůdky vždy vytáhl ven, sušil je a stejně zrezly. Myslím že by šlo argumentovat klamáním spotřebitele.
Konopí, 27.8.2008
Mno, nemáte přesné informace - v pryskyřici pestíkových vrcholových květenství byla nalezena největší koncentrace kanabinoidů. Zaschlá a zformovaná pryskyřice je zneužívána pod názvem hašiš. Zneužívána je také nadzemní část rostlin (nejvyšší... celý příspěvek >
Rychlerostoucí živý plot, 27.8.2008
Pokud bych měl volit rostlinu  rostoucí bez podpory, jistě bych zvolil Pyracantu - odolnou odrůdu(proti mykotickým chorobám), vzrostlé sazenice Vám vytvoří řídký 2 metry vysoký plot při troše péče do tří let. Pak se střihem zahušťují do... celý příspěvek >
ledek vápenný nebo amonný, 27.8.2008
S amonným ledkem bude v současnosti trochu problém, nikoli však ze zahrářského hlediska. Situace se má tak - vzhledem k tomu, že pouhým přidáním jedné jediné, levné a kdekoli a komukoli dostupné látky lze z ledku amonného během minut vyrobit velmi... celý příspěvek >
chlupáčci, 26.8.2008 Obsahuje fotku
Kočičáci jsou skutečně nádherní, je vidět, že jsou obklopeni starostlivou péčí. Také máte problém s tím, že přibíráte další a další kočičáky, třebaže jste si již před lety řekli:"to stačí!" ?
Konopí, 25.8.2008
Mno, jednak Vám to docela poleze do peněz, aktivně jím svítit, navíc konopí docela dost "smrdí", znamená to jej aktivně odvětrávat, tj. minimálně pomocí roury a větráku vyvedeného vně budovy.., jinak Vám nasmrádne celý dům... PS. V tzv. "light... celý příspěvek >
Co sa stalo travniku?, 25.8.2008
Na 99% spáleno hnojivem, odpověď Vám dá odpověď na otázku, jakým způsobem jste hnojivo aplikoval - tady bych skoro hádal na rozhození z "ruky", nebo příliš nastavený sypač.
renovace trávníku, 29.7.2008
Nevím kdo jste, ale pobavil a potěšil jste mne. Navíc, pokud byste mne atakoval za doporučení neplošného použití sterane , či bofixu proti dvojděložným, musel bych s Vámi polemizovat, oba přípravky jsou totiž skutečně mnohem toxičtější než ... celý příspěvek >
Mám taky koťata, 29.7.2008
To znám, jedna z mých (nových)  koček, černý mazlíček se před loni na podzim dovlekla na schody z posledních sil. Kočička byla ještě koťátko s lesklým kožíškem, ale zánětem střev, zápalem plic a byla to v podstatě  umírající kostřička.... celý příspěvek >
Mám taky koťata, 29.7.2008
Omluva..kočky dostaly... fuj, stydím se
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika