|
Příspěvky uživatele - 91.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak krmit slepice, 12.6.2023 Kdysi tam-na předmětném obecním pozemku byly festovní ploty s ostnatým drátem nahoře, branky na zámek, řetězy, ale taky drůbež, králíci, prasátka v chlívcích i kozenky, kravka. Postupem času, se změnou spol.režimu a osádky 8ibytového domu se to... celý příspěvek > |  | Jak krmit slepice, 12.6.2023 Řeč se vede, voda teče a v zájmu zachování soc. smíru se páše dobro. Já slepice a králíky už od září r. 2011 nemohu chovat-není kde, pokud se našim mladým podaří získat vyhlídnutý dům se zahradou, mám přislíbeno, že se tam budu moct opět tímto... celý příspěvek > |  |
|  | Jak krmit slepice, 12.6.2023 Slepice je živá, my ji zotročujeme, primárně pro její vajíčka. Abysme si toto před sebou i společností, Všehomírem alespoň trochu omluvili, snažíme se jí její těžkou práci co nejvíce usnadnit, zpříjemnit. Jsme šetřiví, nadáni rozumem- z... celý příspěvek > |  | Toxicita ořešáku.Smrk blízko ořešáku, 11.6.2023 Do kamen, SPCH. |  | Jak krmit slepice, 9.6.2023 Přidejte jim grit-ať má zrní v bříšku co mlít, líp krmivo zužitkují. Pečivo je vlastně z velké části zpracované zrní-slípka ušetří Vámi vzpomínanou energii na jeho rozmělnění-to už udělal mlýn a pec taky, SPCH. |  | Růže - listy mají zhnědlé seschlé okraje, 8.6.2023 Pravděpodobně přismahlé od Slunce, SPCH. |  | Jahodník ohýbá listy, 7.6.2023 Snad trošku žízeň, přehnojení dusíkem? SPCH |  | Doporučte trvalku, 7.6.2023 Některé kosatce? SPCH |  | Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023 Takový průběh špatného vývoje jsem viděl častěji tam, kde byly stromky zamulčovány kůrou, nebo štěpkou-snad výluh z těchto materiálů právě vysazeným stromkům příliš nesvědčí-na fotce je něco podobného. SPCH |  | Kočka na zahradě, 6.6.2023 Proč by se nemohlo navázat, jaká marnost? Kde je dle Vás časová hranice-týden, měsíc, rok...? Já zatím nemám čas se s kočkami mazlit a jejich výkaly v záhonech mi vadí, ale dovedu si s tím poradit-např. čerstvé výsevy často zavlažuju, pak si tam to... celý příspěvek > |  |
|  | Lázeňské oplatky, 5.6.2023 Právě proběhla zkouška systému-buď se to objeví v kulinářích, nebo pod lískou..., no, jak vidět, čtenáře si to našlo,SPCH. |  | Lázeňské oplatky, 5.6.2023 ...s lískooříškovou náplní už dávno nejsou mňam! Suché, drobivé, vrstvy odskakují-opakovaně zklamání, vyhozené peníze. Máte stejnou, nebo opačnou zkušenost? SPCH P.S.: Např.trojhránky jsou dobré-vláčné, kompaktní. |  | Roubování angreštu, 1.6.2023 Františku, zkuste roubovat letošní angr.výhony-ve fázi přechodu z bylinného stavu do mladého dřeva na jednoleté pruty meruzalky-brzy nastane vhodné období-pohlídejte si to tam u Vás. Řežu žiletkou-proti úrazu se chráním opatrností a obalením flastrem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 31.5.2023 Tak jestli to je k mému přípisu, hlasuju pro koralik-alespoň tak to nazval kamoš, který mi dal loni pár rostlinek, z nich narostla houština, že by se v ní mohla natáčet pohádka o Růžence Šípkové, jen bez píchání! SPCH |  | Rajčata 2023, 29.5.2023 ...a ještě k Vašemu: Každý přece vidí... já teď název vlákna při psaní příspěvku nevidím, celkem bych ocenil, pokud by tu bylo-než zformuluju myšlénku, tak to chvíli trvá, občas mě něco vyruší a pak už si hůř vzpomínám-toto je vlákno o rajčatech... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|