Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak krmit slepice, 12.6.2023
Kdysi tam-na předmětném obecním pozemku byly festovní ploty s ostnatým drátem nahoře, branky na zámek, řetězy, ale taky drůbež, králíci, prasátka v chlívcích i kozenky, kravka. Postupem času, se změnou spol.režimu a osádky 8ibytového domu se to... celý příspěvek >
Řeč se vede, voda teče a v zájmu zachování soc. smíru se páše dobro. Já slepice a králíky už od září r. 2011 nemohu chovat-není kde, pokud se našim mladým podaří získat vyhlídnutý dům se zahradou, mám přislíbeno, že se tam budu moct opět tímto... celý příspěvek >
Slepice je živá, my ji zotročujeme, primárně pro její vajíčka. Abysme si toto před sebou i společností, Všehomírem alespoň trochu omluvili, snažíme se jí její těžkou práci co nejvíce usnadnit, zpříjemnit. Jsme šetřiví, nadáni rozumem- z... celý příspěvek >
Toxicita ořešáku.Smrk blízko ořešáku, 11.6.2023
Do kamen, SPCH.
Jak krmit slepice, 9.6.2023
Přidejte jim grit-ať má zrní v bříšku co mlít, líp krmivo zužitkují. Pečivo je vlastně z velké části zpracované zrní-slípka ušetří Vámi vzpomínanou energii na jeho rozmělnění-to už udělal mlýn a pec taky, SPCH.
Růže - listy mají zhnědlé seschlé okraje, 8.6.2023
Pravděpodobně přismahlé od Slunce, SPCH.
Jahodník ohýbá listy, 7.6.2023
Snad trošku žízeň, přehnojení dusíkem? SPCH
Doporučte trvalku, 7.6.2023
Některé kosatce? SPCH
Nově vysazená broskev přestala růst, 7.6.2023
Takový průběh špatného vývoje jsem viděl častěji tam, kde byly stromky zamulčovány kůrou, nebo štěpkou-snad výluh z těchto materiálů právě vysazeným stromkům příliš nesvědčí-na fotce je něco podobného. SPCH
Kočka na zahradě, 6.6.2023
Proč by se nemohlo navázat, jaká marnost? Kde je dle Vás časová hranice-týden, měsíc, rok...? Já zatím nemám čas se s kočkami mazlit a jejich výkaly v záhonech mi vadí, ale dovedu si s tím poradit-např. čerstvé výsevy často zavlažuju, pak si tam to... celý příspěvek >
Lázeňské oplatky, 5.6.2023
Právě proběhla zkouška systému-buď se to objeví v kulinářích, nebo pod lískou..., no, jak vidět, čtenáře si to našlo,SPCH.
Lázeňské oplatky, 5.6.2023
...s lískooříškovou náplní už dávno nejsou mňam! Suché, drobivé, vrstvy odskakují-opakovaně zklamání, vyhozené peníze. Máte stejnou, nebo opačnou zkušenost? SPCH P.S.: Např.trojhránky jsou dobré-vláčné, kompaktní.
Roubování angreštu, 1.6.2023
Františku, zkuste roubovat letošní angr.výhony-ve fázi přechodu z bylinného stavu do mladého dřeva na jednoleté pruty meruzalky-brzy nastane vhodné období-pohlídejte si to tam u Vás. Řežu žiletkou-proti úrazu se chráním opatrností a obalením flastrem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 31.5.2023
Tak jestli to je k mému přípisu, hlasuju pro koralik-alespoň tak to nazval kamoš, který mi dal loni pár rostlinek, z nich narostla houština, že by se v ní mohla natáčet pohádka o Růžence Šípkové, jen bez píchání! SPCH
Rajčata 2023, 29.5.2023
...a ještě k Vašemu: Každý přece vidí... já teď název vlákna při psaní příspěvku nevidím, celkem bych ocenil, pokud by tu bylo-než zformuluju myšlénku, tak to chvíli trvá, občas mě něco vyruší a pak už si hůř vzpomínám-toto je vlákno o rajčatech... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika