Příspěvky uživatele - 199.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 1:00
Nissorun 10 WP se používá k hubení svilušek, Na jiné roztoče zřejmě nefunguje, např. na roztočíka jahodníkového určitě nefunguje, to je všeobecně známá věc. 
Jahodník Měsíční, 4.6.2025
To bude nějaký plevel. Jahodník měsíční někdy obtížně klíčí.
Kubíková nádrž po rostlinném tuku, 3.6.2025
Pokud je to rostlinný tuk, tak by v tom neměl být žádný problém.
Jahody a vypadávání semínek, 2.6.2025
Poslal jsem dotaz panu Ing. Křížovi z Plzně - odborníkovi na pěstování jahod. Napsal mi...  "Domnívám se, že se jedná o nedostatečné opylení, případně v kombinaci s nedostatkem boru"
Rajčata LSL, 2.6.2025
PEDRO LSL... uvádí se, že je to pozdní odrůda. START je raná odrůda. To nevadí?
Nekvalitné zemiaky alebo kde sa stala chyba?, 28.5.2025
Loni jste doporučoval přípravek Lieto. Ten je proti alternáriím nebo ne? Dagonis... jaka má být koncentrace postřiku na brambory? V agromanuálu u tohoto přípravku o bramborách nic není.
Rajčata 2025, 23.5.2025
A máte je přikryté textilií? Já jsem ještě nevysázel, pěstuji na Vysočině, v poloze cca 600 m.n.m.. V sobotu už je vysadím.
Rajčata 2025, 18.5.2025
Bronzovitost rajčete je virové onemocnění. Šíří to údajně třásněnky. Máte tam třásněnky? Na třásněnky je podle mne brzo-
Kolik hnoje a hlíny do nového skleníku, 11.5.2025
Co v tom skleníku pěstujete, že 15 ÷ 20 cm půdy je vysíleno? Venkovní záhony máte také vysílené? To je podle mne nesmysl.
Rajčata 2025, 9.5.2025 Obsahuje fotku
Předpoveď pro Brno.   https://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/jihomoravsky/brno-25/
Rajčata 2025, 9.5.2025
Podle mých zkušeností bývají teploty až o 3-4 stupně nižší než je předpověď - např. tak tomu bylo dnes ráno. Podle webu in-úpocasi.cz je na středu pro Brno předpoveď 2 stupně. Takže reálně může být -1 až -2 stupně.
Rajčata 2025, 9.5.2025
Předpověď není moc příznivá, má být ještě zima.
Přehnojení jahod?, 8.5.2025
Kolik toho slepičího hnoje jste tam dal? A jak ten hnůj byl starý?  Sazenice jahod - jaké - frigo, zelené, kontejnerované? Můžete vyměnit zeminu, ale pokud jahody už usychají, tak to asi moc nepomůže.
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Drtič Bosch měl pan Vysloužil. Ten je teď na webu 'zahrada.online'..
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Dotaz zněl - "Prosím o vaše zkušenosti s těmito drtiči" Tak máte s těmito drtiči nějaké zkušenosti? Na jiné, namchrované rady o ničem tu není nikdo zvědav..
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika