|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 16.6.2023  dnes jsem pokusně vybral brambory zpod jednoho keříku vysazeného, tuším, 9.dubna, je toho necelé kilo včetně malých, odrůda Monika. Walter |  | Schnou větve a listy, 15.6.2023 musím uznat, že lepové pásy jsou dobrá investice, jsou účinné a manipulace s nimi je snazší, než se samotným neschnoucím lepem, s tím je skoro vždy spojeno nepříjemné patlání. Ovšem ještě nevím, jak pásy, které přestanou plnit svou funkci, půjdou... celý příspěvek > |  |
|  | Schnou větve a listy, 15.6.2023 meruňka je v pořádku a v dobré kondici. Pouze letorosty (letošní narostlé výhony) jsou napadené mšicemi, což je, obzvláště v letošním roce, v tuto dobu běžné. Doporučil bych ošetření proti mšicím, případně aspoň jejich redukci ostříháním a likvidací... celý příspěvek > |  | Schnou větve a listy, 14.6.2023 Děkuji Vám za odpověď, zítra záclonu sundám také, nať už se pod ní nemůže vejít. Walter |  | Schnou větve a listy, 14.6.2023 jen malý dotaz mimo. Paní Lído, už máte sundanou textilku z cibule nebo kdy jí dáte dolů? Walter |  | Moje zahrada, 14.6.2023 Jestli to pomůže, tak osobně jsem příspěvek paní Lídy s fotkou hledal mezi novými příspěvky ve 12:00 a nebyl tam. Walter |  | Moje zahrada, 14.6.2023 tak to mi opravdu nedošlo. Jistotu, že se něco změnilo s vkládáním fotek, budu mít, až vložím příspěvek s fotodokumentací třeba v sobotu odpoledne a opravdu se hned v řádu minut zobrazí posloupně mezi ostatními příspěvky. To mě pak potěší. Walter |  | Roubování na pařízek, 14.6.2023 rád Vám odpovím, pane doktore. Uvědomuji si, že pro stromky je to velká zátěž, ale v minulosti jsem se dopustil chybného zapěstování stromků tím, že jsem na některé podnože M9 rouboval příliš vysoko, někdy až půl metru a v kombinaci s rouby slabě... celý příspěvek > |  | Moje zahrada, 14.6.2023 moc pěkné, Walter |  | Roubování na pařízek, 14.6.2023 tak to je mi líto, pane Bieglere. Ale ani mně to letos na můj vkus moc nešlo. Jindy mám ujímavost tak 90%, letos je to slabší. U kopulace nebo a. kopulace není problém, ale u roubování na pařízky M9 se mi vedle místa přiroubování pod páskou udělaly... celý příspěvek > |  |
|  | Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 13.6.2023 jen vaše osobní zkušenost. Někdo jiný, když si spočítá přenášení větví přes zahradu, naložení na káru před domem, odvezení 5 km přes město v šíleném provozu s tou károu, než se dostane na sběrný dvůr, všechno z káry vyložit a pak zase cesta přes... celý příspěvek > |  | Jak krmit slepice, 9.6.2023 je to tak. Slepice toho sezobá ohromné množství a když jí budete krmit tak, jak to dosud děláte, vyjde vás jedno vejce na 10 korun, možná víc.. Ale bude bez chemie a vaše. Časem pak začnete přemýšlet o nějaké levnější náhradě za pšenici a granule. A... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023 děkuji za informaci, takbych to viděl asi na sobotu, či neděli. Walter |  | Padlí révové? Co s tím, 8.6.2023 jsem před půlhodinou postříkal révu ridomilem s sercadisem a teď leje jak z konve, tak to je pešek. No, díval jsem se na západ a na sever, tam byla oblačnost v pohodě, no ale ono to jde dnes od východu. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023 Pane Kuky, prosím připomeňte mi, kdy mám postříkat proti obaleči, nějak si nemohu vzpomenout, jak jste psal před 2 roky odhad termínu podle kvetení čeného bezu? Díky, Walter |  |
 |
|
|
|