Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 16.6.2023 Obsahuje fotku
dnes jsem pokusně vybral brambory zpod jednoho keříku vysazeného, tuším, 9.dubna, je toho necelé kilo včetně malých, odrůda Monika. Walter
Schnou větve a listy, 15.6.2023
musím uznat, že lepové pásy jsou dobrá investice, jsou účinné a manipulace s nimi je snazší, než se samotným neschnoucím lepem, s tím je skoro vždy spojeno nepříjemné patlání. Ovšem ještě nevím, jak pásy, které přestanou plnit svou funkci, půjdou... celý příspěvek >
Schnou větve a listy, 15.6.2023
meruňka je v pořádku a v dobré kondici. Pouze letorosty (letošní narostlé výhony) jsou napadené mšicemi, což je, obzvláště v letošním roce, v tuto dobu běžné. Doporučil bych ošetření proti mšicím, případně aspoň jejich redukci ostříháním a likvidací... celý příspěvek >
Schnou větve a listy, 14.6.2023
Děkuji Vám za odpověď, zítra záclonu sundám také, nať už se pod ní nemůže vejít. Walter
Schnou větve a listy, 14.6.2023
jen malý dotaz mimo. Paní Lído, už máte sundanou textilku z cibule nebo kdy jí dáte dolů? Walter
Moje zahrada, 14.6.2023
Jestli to pomůže, tak osobně jsem příspěvek paní Lídy s fotkou hledal mezi novými příspěvky ve 12:00 a nebyl tam. Walter
Moje zahrada, 14.6.2023
tak to mi opravdu nedošlo. Jistotu, že se něco změnilo s vkládáním fotek, budu mít, až vložím příspěvek s fotodokumentací třeba v sobotu odpoledne a opravdu se hned v řádu minut zobrazí posloupně mezi ostatními příspěvky. To mě pak potěší. Walter
Roubování na pařízek, 14.6.2023
rád Vám odpovím, pane doktore. Uvědomuji si, že pro stromky je to velká zátěž, ale v minulosti jsem se dopustil chybného zapěstování stromků tím, že jsem na některé podnože M9 rouboval příliš vysoko, někdy až půl metru a v kombinaci s rouby slabě... celý příspěvek >
Moje zahrada, 14.6.2023
moc pěkné, Walter
Roubování na pařízek, 14.6.2023
tak to je mi líto, pane Bieglere. Ale ani mně to letos na můj vkus moc nešlo. Jindy mám ujímavost tak 90%, letos je to slabší. U kopulace nebo a. kopulace není problém, ale u roubování na pařízky M9 se mi vedle místa přiroubování pod páskou udělaly... celý příspěvek >
Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 13.6.2023
jen vaše osobní zkušenost. Někdo jiný, když si spočítá přenášení větví přes zahradu, naložení na káru před domem, odvezení 5 km přes město v šíleném provozu s tou károu, než se dostane na sběrný dvůr, všechno z káry vyložit a pak zase cesta přes... celý příspěvek >
Jak krmit slepice, 9.6.2023
je to tak. Slepice toho sezobá ohromné množství a když jí budete krmit tak, jak to dosud děláte, vyjde vás jedno vejce na 10 korun, možná víc.. Ale bude bez chemie a vaše. Časem pak začnete přemýšlet o nějaké levnější náhradě za pšenici a granule. A... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023
děkuji za informaci, takbych to viděl asi na sobotu, či neděli. Walter
Padlí révové? Co s tím, 8.6.2023
jsem před půlhodinou postříkal révu ridomilem s sercadisem a teď leje jak z konve, tak to je pešek. No, díval jsem se na západ a na sever, tam byla oblačnost v pohodě, no ale ono to jde dnes od východu.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 8.6.2023
Pane Kuky, prosím připomeňte mi, kdy mám postříkat proti obaleči, nějak si nemohu vzpomenout, jak jste psal před 2 roky odhad termínu podle kvetení čeného bezu? Díky, Walter
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika