Příspěvky uživatele - 2.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 6.6.2025
Na dnešek sláva veliká, 1 CP🥂. Včera se mi povedl postřik Coragen + Dagonis.
Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025
Nedá, pokud jste nehnojil na jaře, tak můžete dát trochu například Cereritu. Strom si s tím poradí, ještě něco naroste. Mně to dělá odrůda Konference, zatím na ní nic nepozoruji, ale zítra může být vše jinak.
Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025
Myslím, že to je úžeh od slunce. Najednou se oteplilo, prší, rosa, prudké slunce, kapky vody jako lupa...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Nejsem ajťák, snad se to dalo pochopit😁. Kdysi jsem zjistil, že tyto informace existují. Tak jsem pátral, docela dlouho, protože jsem nevěděl pořádně kde. Ale povedlo se.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Ano, přibližně za týden. Když je opravdu chladno, tak i do 10 dnů. Vývoj vajíčka probíhá pomaleji.
Podobně si mohu najít třeba mandelinku bramborovou. Když označím Choroby, tak například plíseň bramboru, atd.
😀. Ale já stejně napíšu, jak se k informacím, nejen o obaleči, dostat: Do vyhledávače napsat Rostlinolékařský portál, otevřít ho. Objeví se zelená lišta RL portál, kde jsou vpravo tři vodorovné čárky. Na ně kliknu. Vyjede sloupec, kde kliknu... celý příspěvek >
Počkal bych do pondělí, líhnutí je v Budějovicích na 85 %, podle ukzuz. Spintor je larvicid a rychle se rozkládá, tak bych nespěchal.
Je to divočina. Já mám stanici asi 1 kilometr. Koukal jsem dnes, líhnutí je na 82 %. Tady je krásně vidět vliv nadmořské výšky. U Vás teprve klade (470mnm), u mě se hnedle bude líhnout (230mnm). Coragen nesmí 2 hodiny zmoknout, večer má být lepší... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 4.6.2025
Špatně. Nebo, jak se to vezme🤔. Švestkového nesleduju, jablečného ano, ale letos to je bída. Za posledních pár dnů 4, včera a dnes večer ani jeden. Přitom dnes byl krásný večer, teplo, klidno, v dálce bouřka. Podle mě už vrchol byl, ve shodě... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 3.6.2025
To se omlouvám, jsem moc akční. Fakt ale nevíme o té potvoře skoro nic. Mě by hlavně zajímalo, jestli přežije venku naši zimu. Jestli časem doma vyhyne. Jaké akaricidy na ni fungují... ALE HLAVNĚ!!! Veškeré zbytky kupované zeleniny a ovoce nesmí... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 3.6.2025
Vlnovník rajský (Aculops lycopersici) je druh roztoče z čeledi vlnovníkovití (Eriophyidae). Z toho plyne, že Milbeknock působí na roztoče různé, ne jen na svilušky.
Rajčata 2025, 2.6.2025
Milbemektin 0,93 % [EC] h/v Akaricid s požitím a kontaktním účinkem, dodávaný ve formě emulgovatelného koncentrátu. Antibiotikum ze skupiny milbemycinů, sestávající ze směsi přírodních endotoxinů odvozených z půdních mikroorganismů, s... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 2.6.2025
A sousedí to převzít nemůžou?
Rajčata 2025, 2.6.2025
Jestli to je od Nexles, tak by to mohlo v pátek dorazit. Akorát nepřijde žádná výzva, že to dopravce veze. Naposledy jsem se s ním domluvil, ať to hodí za plot, že trajdám po městě. Když to je prý zásilka ze zahraničí, tak výzva nepřijde. Je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika