|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 7.10.2023 Vložit datum do fotky umí snad každý fotoeditor, třeba Zoner. Zjistit jen zvětšením fotky, kdo nebo co tam datum vkopírovalo asi nelze, chtělo by to nějaký hlubší rozbor dat. Proč by to někdo dělal neřeším. |  | Odruda Wangenheimova, 6.10.2023 Nic moc, protože jarní dubnový mráz u nás poničil všechny slivoně, promrzly v koruně. Sklizeň byla, ale malá a ne moc kvalitní. Podstatně líp na tom byla Stanley na synově zahradě, chodila tam pro švestky celá rodina, povidel máme na roky. |  |
|  | Flora Olomouc 🍐🍎🍏, 5.10.2023 A jedme dál, močálem černým kolem bílých skal. Normální webový diskutér by postnul webovou adresu, ať si to případní zájemci prohlídnou sami. Sebestředný trotl se rozhodl zvýšit vzdělanost obecenstva, tak sem valí fotku za fotkou a není možné ho... celý příspěvek > |  | Desinfekce půdy, 3.10.2023 Jak desinfikovat nepovím, osobně nevěřím možnosti to nějak napravit. Moje zkušenost je, že na současné zahradě česnek nevypěstuju právě pro intenzivní plesnivění a to při jakémkoliv průběhu počasí. A že jsem to zkoušel řadu let. Asi jeden km od nás... celý příspěvek > |  | Pila Stihl MS 271 problém jde ztuha zatáhnout za šňůru, 3.10.2023 Na svíčce sedí malej zelenej skřet s kyjem, kterým zapírá píst a brání v pohybu. Vyšroubovat svíčku, skřeta chytit a umlátit tím jeho kyjem. |  | Dotaz na odrůdu česneku, 1.10.2023 Bjetin je skutečně jemný a neagresivní, ale shodli jsme se v rodině, že má trochu jinou chuť než "opravdový" česnek. |  | Jilm sibiřský - likvidace, 28.9.2023 K tématu by něco nebylo? Jen kádrovat diskutující? |  | Opět zelená nať brambor, 26.9.2023 Žeby nať vysosla hlízy nehrozí. Spíš můžou choroby migrovat ze stonků do hlíz a pak se to na skládce kazí. Už mají svůj čas, čekat na sklizeň do vánoc je pozdě. U nás taky na polích je spousta porostů zelených a teď začínají žloutnout. Je to taky... celý příspěvek > |  | Nové odrody marhúľ🍑, 25.9.2023 Nevím, jak sledujete internet, konečně je mi to vcelku jedno. Čas vložení příspěvku je u každého uveden a je to relevantní údaj. Kvůli třídění v databázi má každý záznam časové razítko a to je poměrně složitě a přesně vytvořené. Pokud jde o množení,... celý příspěvek > |  | Nové odrody marhúľ🍑, 24.9.2023 Nejen podle vás, ale i podle mně a to už dávno. Akorát nevím, zda příčinou je záměr, nebo mdlá inteligence. Ale posty jdoucí po sobě co tři minuty časované ve 4 hodiny ráno s názvy " zase novinka", "a ještě jedna", " a další" jsou zcela jistě... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 23.9.2023 Tak Goldkrone pěstuju už dlouho a souhlasím s hodnocením. Když to Gardenberry někde uvidm, asi ho zkusím. Pokud jde o plíseň, nikde ani skvrnka. Ani jiné neduhy se neprojevují. Dobrý ročník! |  | Réva 2022, 22.9.2023 Jen pro srovnání, nevychloubám se. Solaris má letos první významnou úrodu a vypadá to velmi nadějně, bobule jsou sladké a výborné chuti. Naprosto bez známek napadení, bez chemické ochrany. 550 mnm, jižní zeď chalupy. |  | Jabloň Lucy, 19.9.2023 Jistěže štíhlá vřetena se takto pěstují. Ale je pro to především potřeba dobrá poloha, což já nemám, a znalost vedení, což mám částečně. Pokouším se o to prakticky celý zahrádkářský život a výsledky mám poměrně tristní. Jednak chybami pěstitele, kdy... celý příspěvek > |  | Jabloň Lucy, 18.9.2023 To se tak někomu zahrádkaří, v pánvi... |  | Pěstování ozimé zeleniny, 18.9.2023 No to byste jim musel dávat intenzivní PŠM a stejně to nedozraje. Sice se říká kdo si hraje, nezlobí, ale ten váš pokus, tedy rajčata v zimě bez svícení mi přijde dost proti kozímu vocasu. |  |
 |
|
|
|