Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 13.10.2023
Jistěže je to souhra podmínek. Nedělám žádná zvláští opatření, která bych cílil na zamezení praskání. Rajčata jsou v krytu, zalévám sporadicky. Vliv bude mít i silně jílovitá půda, která vlhkost vyrovnává.
Rajčata 2023, 12.10.2023
Jsem rád, že nemusím řešit osmotické ani jiné tlaky uvnitř i vně rajčat, neboť má rajčata nepraskala téměř nikdy, letos prakticky vůbec.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 12.10.2023
Prosím můžete mně poučit, jaké "dláto" se používá při pěstování brambor? Jsem kmet již letitý a jako dláto si pamatuju i mám v dílně ostrý nástroj na opracování dřeva, typicky na dlabání. Žeby se někdy používalo nějaké dláto při kultivaci brambor si... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.10.2023
Nevím, dnes se běžně používá termín "infekční tlak"  a neřeší se velikost zdroje.
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 9.10.2023
Je naprosto v pořádku, když v příspěvku je uvedeno, jaká byla ochrana. Taky to píšu, ne primárně proto abych se chlubil, ale pro info ostatním.
Éror, 8.10.2023
Nejspíš budete ten provozovatel. Možná místo zdrcující kritiky příspěvku byste se mohl kouknout, co se děje a zasáhnout.
Éror, 8.10.2023
Přeindexujte xakru ňák tu databázi, či co, háže to chyby.
Rajčata 2023, 8.10.2023
Podle mně máte příliš široký záběr toho "výzkumu" a trochu dost se v tom plácáte. Třeba pojem "velkokapacitní versus blízký" zdroj je evidentně nesmysl. Zahrádkařím v bramorářském kraji, což znamená, že velkokapacitní zdroj mám blízko. A přesto jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.10.2023
Jistý politik kdysi použil výraz "vrtošivý stařík". Žeby? Mmch, máte PzP ty rajčata fakt pěkně plesnivý, to u nás na Vysočině neznáme
Rajčata 2023, 7.10.2023
Ale já taky ořezávám fotky, respektive zmenšuju rozlišení, když je sem kopíruju, můj foťák má takové rozlišení, že je sem v plném rozměru systém fóra nepustí. A to že je fotka oříznutá přece nic neznamená, může tam někde být něco rušivého, tak to... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.10.2023
Prosímvás jak "víme proč"? Vy to možná víte, já ne. Jen zpochybňuju, že je možné prostou vokometrickou metodou zjistit, jak se to datum dostalo do fotky.
Rajčata 2023, 7.10.2023
Vložit datum do fotky umí snad každý fotoeditor, třeba Zoner. Zjistit jen zvětšením fotky, kdo nebo co tam datum vkopírovalo asi nelze, chtělo by to nějaký hlubší rozbor dat. Proč by to někdo dělal neřeším.
Odruda Wangenheimova, 6.10.2023
Nic moc, protože jarní dubnový mráz u nás poničil všechny slivoně, promrzly v koruně. Sklizeň byla, ale malá a ne moc kvalitní. Podstatně líp na tom byla Stanley na synově zahradě, chodila tam pro švestky celá rodina, povidel máme na roky. 
Flora Olomouc 🍐🍎🍏, 5.10.2023
A jedme dál, močálem černým kolem bílých skal. Normální webový diskutér by postnul webovou adresu, ať si to případní zájemci prohlídnou sami. Sebestředný trotl se rozhodl zvýšit vzdělanost obecenstva, tak sem valí fotku za fotkou a není možné ho... celý příspěvek >
Desinfekce půdy, 3.10.2023
Jak desinfikovat nepovím, osobně nevěřím možnosti to nějak napravit. Moje zkušenost je, že na současné zahradě česnek nevypěstuju právě pro intenzivní plesnivění a to při jakémkoliv průběhu počasí. A že jsem to zkoušel řadu let. Asi jeden km od nás... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika