|
Příspěvky uživatele - 9.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Přenašeč je vzduch a sálání. I vzduch se ohřívá zářením. Teplo se dá přenášet kontaktem - vedením a sáláním. Těch jevů a materiálů je tam hodně a málokdo z nás zná termodynamiku tak aby to mohl přesně vysvětlit. Podstatné podle mně je, že skleník je... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 43.47 Zatím jste sám. A nejspíš dlouho budete. Škodit. |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Řekl bych, že všichni mají trochu pravdu, akorát kdyby se ty pravdy smíchaly bylo by to jako když pejsek a kočička pekli dort. Nepatrně bych poopravil pana V., slunce na zemi posílá i teplo. Posílá široké spektrum elmag záření, jehož jen úzkou část... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 Tak naposledy. Ta partička registrovaných tady se internetově a někdo i osobně zná. Víme přibližně co kdo a kde pěstuje. Takže když třeba pan W. napíše, že sází do skleníku cosi a co my na to, jednak z nás tím nedělá osly, že my to ještě nesázíme,... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 Tak především. U nás půda ve skleníku pravidelně zmrzá. Na nadmořské výšce záleží a to sakra fest. Nikdo nepopírá fakta, ale prezentuje vlastní zkušenosti. Ideální doba na pěstování ve skleníku je skutečně časné jaro, ale je to závizsé na poloze a... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023 Měl byste pochopit, že Pardubice nejsou všude. Tady zatím nekvete ani trní a zlatým dešťům zmrzly květy. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023 Budiž vám přáno. Já jsem, nedbaje zkušeností dneska zkusmo píchl do půdy ve skleníku teploměr. A v 15 cm. hloubky jsem naměřil 5 stupňů. Nerostou ani ředkvičky. |  | Hynoucí sazenice cuket a okurky, 12.4.2023 Opravdu nevím, co se tady pořád řeší. Málokoho asi zajímá, kolikrát a jakou rychlostí kdo běžel se sadbou ze skleníku a zpátky. Je prostě aprílové počasí, letos asi vlivem globálního oteplení chladnější. A podle toho se musí přizpůsobit. Každý kdo... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 A právě tím jste se dost nadřel. Musí se to vyzkoušet, třema to dát tím zeešikmením opačně a tak. S tím naklápěním je to tak, že se to nesmí naklápět na stranu válce, nebo nateče olej někam kam nemá, což se teď stalo mně konkrétně do výfuku a motor... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 Ano, hloubka záběru. Ale musí se to vychytat, ne vždy to funguje jak si člověk a konstruktér představuje. V podstatě čím níž se pustí tyč, tím mělčeji mašina rýpe. Edit. To platí pro můj s koly. Ten váš to používá jako brzdu, neboli šlajf, aby... celý příspěvek > |  |
|  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 750 |  | Douzení párků a kupovaných klobás - jak na vůni a chuť?, 11.4.2023 Ragujete na 10 let starý post. Ale přesto, na párku se uzení nenaučí. Udí se syrové maso, párek už je hotovej a dává se jen očoudit. MImoto stejně jako MV mi přeuzené párky nechutnají, jsou moc cítit kouřem, uvnitř jen vlažné, tedy pokud se udí s... celý příspěvek > |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 ...jsem koupil, xakru "jsem"!!! Přelkep. |  | Kultivátor, který i, 11.4.2023 A právě proto jse koupil ten s kolama. Při chodu je to procházka, trochu těžší je obracení, ale dá se to vychytat. Akorát půda musí být u nás dost vyschlá. PP. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 9.4.2023 To jo, jenže bylo tak příšerně, že jsem ani nedělal sadbu. PP. |  |
 |
|
|
|