Příspěvky uživatele - 229.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kapková závlaha samospádem, 11.2.2024
Záleží aj od toho koľko kvapkačov máte, aky majú rozostup..podľa toho môžete robiť jednotlivé vetvy..ja mám napríklad tlak cca 2 bar..Mám na tom kvapkove hadice skoro na rovine bez kompenzácie tlaku Dve vetvy po 3x30 metrov, rozteč kvapkacov 25... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 9.2.2024
Bejbino aj Štart som mal vedľa seba v skleníku, myslim že chuťovo sa prejaví každá paradajka vo voľnej výsadbe na poli lepšie..v skleníku som nepozoroval vacsie chuťové rozdieli, mozno je nietko vnimavajesi na to... a na druhú stranu..vonku to môže... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 9.2.2024
Mal som aj Tastier tie chute si človek už veľmi nepamäta..ale paradajky ktoré mali chuťovo navrch, tak pre mňa ešte cherolla a black from tula..bejbino ak by rodilo ako pred rokom povedal by som že sa stal akýmsi zakladom v záhrade..páčila sa mi aj... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 9.2.2024
Pán Milan Bejbino som mal aj v skleníku aj na poli 465 mnm..na poli dozrievalo Bejbino medzi úplne prvými.ešte som u mňa nevidel zatiaľ takto rodiť strapcove paradajky a skúšal som aj Cherolu, Spencer a ešte nejaké..v skleníku mi Bejbino držalo do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika