|
Voda zo strechy - bude závadná?, 24.6.2023 A ta voda co naprší na zem kde střecha není nic neobsahuje? Jak ví, že není nad střechou a dokáže se vyhnout škodlivinám? |
 |
Vysazování rajčat, 23.6.2023 Nic zázračného není. To zpoždění vegetace se samozřejmě projeví, nejvíc budou mít nasazeno až je budete likvidovat. Přihnojujete v krátkých intervalech slabými dávkami dusíku (ledek, Kristalon start) naž se objeví květy. Pak Kr. plod a květ. Zalejte... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kořen zkrácení, 23.6.2023 Samozřejmě, letorosty seříznout na jeden, dva pupeny. |
 |
Kořen zkrácení, 23.6.2023 Rozhodně to neřešit teď, ale zjara, ořezat a zasadit co půjde. |
 |
Schnou větve a listy, 15.6.2023 Napsal jsem to trochu špatně. Nejsou to kupované pásy, ale běžná široká lepící páska na balíky. Tou omotám kmínek nebo větev LEPIDLEM VEN. A potřu lepem. Nemusí se nijak vázat, drží to samo lehce napnuté. Vydrží sezónu, sundat jsou bezproblémů. |
 |
Schnou větve a listy, 15.6.2023 Já proti mšicím doporučuju lepové pásy. Kde je velké napadení mšicemi jsou zaručeně mravenci. Když se jim zabrání přístup, mšice do týdne téměř zmizí a nezpůsobují už velké poškození. Nemusí se stříkat. |
 |
Rotační sekačky Vari, 14.6.2023 232.16: vy byste mohl psát scénáře pro nekonečné seriály na komerční televizi. Co slovo, to perla. Bez jakéhokoliv poučení. |
 |
Založení trávníku – plevel, 14.6.2023 Tak "spousta" plevele vypadá jinak, věřte, mám zkušenosti. Zpočátku to můžete típat ručně a pak postříkat. Když ovšem budete chtít mít trávník sterilní, trvalé údržbě pomocí chemie se nevyhnete. |
 |
Jak krmit slepice, 12.6.2023 27.181: máte recht. Ale musím uznat, že je dobrej. Ty posty vypadají fakt věrohodně.
|
 |
Jak krmit slepice, 12.6.2023 Roboran a Plastin jsou cizí látky, které podle vaší filosofie do krmení nepatří. Složení chleba zkoumáte analyticky, ale podpůrné prostředky s klidem používáte. Nejste z toho rozpolcený?
|
 |
|
 |
Toxicita ořešáku.Smrk blízko ořešáku, 11.6.2023 A už je to tady. Smrk na zahradu nepatří. Řešit jak je psáno výše. |
 |
Jak krmit slepice, 9.6.2023 Je to primárně ze zrní, že. A zpracují se domácí zbytky. Ale když k tomu chovu přistupujete tak vědecky, netrapte se tím. |
 |
Aky plasic na vtaky?, 9.6.2023 Brokovnice. |
 |
Předpěstování košťálovin, 8.6.2023 Pěkný, pěkný, ale něco mi tam chybí. Především žabinec a pěťour, popenec a nějaký pýr a jednoleté trávy. Pak by to odpovídalo mým představám. Tohle je moc krásné, aby to mohla být pravda. Pokud jde o saláty, taky už se paseme dost dlouho, letos se... celý příspěvek > |
 |
Co za hroznou nemoc má naše švestka?, 6.6.2023 Tak na tu zahradu radši nechoďte, ať neobjevíte zase nějaký další hrozivý příznak a přízrak. |
 |