Příspěvky uživatele - 2.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 15.6.2025
Biquinho. Třeba. Jsou i sladké.
Co to je?, 15.6.2025
Paprika.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025
Pomocnými látkami. Benevia lépe smáčí zeleninu.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025
Na levnepostriky mají nověji dva přípravky. Benevia a Exirel. Účinná látka je velmi blízká účinné látce v Coragenu, ale má daleko širší spektrum (mšice...). Benevia je spíše do zeleniny, Exirel do ovoce. Výjimečný účinek na mandelinku bramborovou,... celý příspěvek >
Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 13.6.2025
Ano, jako do jádrovin.
Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 12.6.2025
Belanty... Nemá to v popisu práce, ale fungovat bude.
Fungoval vám někdy na něco NeemAzal?, 12.6.2025
Já ho nepoužívám, na mě je moc bio😁. Na mandelinku prý funguje. Jinak nevím. Ale nefunguje hned.
Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025
Jediné, co jsem stříkal proti hnilobě plodů byla pološvestka Stanley. Na ní monilia přímo kvetla. Nakonec to dopadlo tak, že jsem Stanley vykopal. A vlastně v těch místech je nyní obrovská meruňka.
Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025
Prolectus taky jde. Meruňky jsem proti moniliové hnilobě plodů nikdy nestříkal, nebylo třeba. Ale lze postřik provézt.
Moniliové spále 2024 STOP, 8.6.2025
Já používám Signum a Belanty. Nově má registraci Scala a Sercadis. Měl jsem i Luna Experience. Příští rok Scala a Sercadis vyzkouším, možná přidám Belanty. Signum, Bellis nějak už nemám rád. Podle mě účinek není, co býval.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 6.6.2025
Na dnešek sláva veliká, 1 CP🥂. Včera se mi povedl postřik Coragen + Dagonis.
Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025
Nedá, pokud jste nehnojil na jaře, tak můžete dát trochu například Cereritu. Strom si s tím poradí, ještě něco naroste. Mně to dělá odrůda Konference, zatím na ní nic nepozoruji, ale zítra může být vše jinak.
Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025
Myslím, že to je úžeh od slunce. Najednou se oteplilo, prší, rosa, prudké slunce, kapky vody jako lupa...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Nejsem ajťák, snad se to dalo pochopit😁. Kdysi jsem zjistil, že tyto informace existují. Tak jsem pátral, docela dlouho, protože jsem nevěděl pořádně kde. Ale povedlo se.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Ano, přibližně za týden. Když je opravdu chladno, tak i do 10 dnů. Vývoj vajíčka probíhá pomaleji.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika