|
Příspěvky uživatele - 2.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je?, 15.6.2025 Biquinho. Třeba. Jsou i sladké. |  | Co to je?, 15.6.2025 Paprika. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025 Pomocnými látkami. Benevia lépe smáčí zeleninu. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 14.6.2025 Na levnepostriky mají nověji dva přípravky. Benevia a Exirel. Účinná látka je velmi blízká účinné látce v Coragenu, ale má daleko širší spektrum (mšice...). Benevia je spíše do zeleniny, Exirel do ovoce. Výjimečný účinek na mandelinku bramborovou,... celý příspěvek > |  | Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 13.6.2025 Ano, jako do jádrovin. |  | Strupovitost na broskvích a nektarinkach, 12.6.2025 Belanty... Nemá to v popisu práce, ale fungovat bude. |  | Fungoval vám někdy na něco NeemAzal?, 12.6.2025 Já ho nepoužívám, na mě je moc bio😁. Na mandelinku prý funguje. Jinak nevím. Ale nefunguje hned. |  | Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025 Jediné, co jsem stříkal proti hnilobě plodů byla pološvestka Stanley. Na ní monilia přímo kvetla. Nakonec to dopadlo tak, že jsem Stanley vykopal. A vlastně v těch místech je nyní obrovská meruňka. |  | Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025 Prolectus taky jde. Meruňky jsem proti moniliové hnilobě plodů nikdy nestříkal, nebylo třeba. Ale lze postřik provézt. |  | Moniliové spále 2024 STOP, 8.6.2025 Já používám Signum a Belanty. Nově má registraci Scala a Sercadis. Měl jsem i Luna Experience. Příští rok Scala a Sercadis vyzkouším, možná přidám Belanty. Signum, Bellis nějak už nemám rád. Podle mě účinek není, co býval. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 6.6.2025 Na dnešek sláva veliká, 1 CP🥂. Včera se mi povedl postřik Coragen + Dagonis. |  | Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025 Nedá, pokud jste nehnojil na jaře, tak můžete dát trochu například Cereritu. Strom si s tím poradí, ještě něco naroste. Mně to dělá odrůda Konference, zatím na ní nic nepozoruji, ale zítra může být vše jinak. |  | Černání listů, vhodný postřik?, 5.6.2025 Myslím, že to je úžeh od slunce. Najednou se oteplilo, prší, rosa, prudké slunce, kapky vody jako lupa... |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025 Nejsem ajťák, snad se to dalo pochopit😁. Kdysi jsem zjistil, že tyto informace existují. Tak jsem pátral, docela dlouho, protože jsem nevěděl pořádně kde. Ale povedlo se. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025 Ano, přibližně za týden. Když je opravdu chladno, tak i do 10 dnů. Vývoj vajíčka probíhá pomaleji. |  |
 |
|
|
|