|
Příspěvky uživatele - 248.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tvar špičák, 9.11.2023 Možná zmenšit rozlišení nebo změnit formát |  | Jakou višni?, 8.11.2023 Ps - proti moniliové spále se stříká 2x, na počátku kvetení a při dokvétání. L. |  |
|  | Jakou višni?, 8.11.2023 Tady na "zahradě" byla jako velmi odolná k monilii popisovaná višeň Meteor Korai, samosprašná, velikost záleží na použité podnoži.
Na švestkách (Hanita a Tuleu Gras) se mi moniliová spála ještě neobjevila, jen moniliová hniloba plodů, tak... celý příspěvek > |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023 Požadovala bych po obci, aby uvedla můj pozemek do původního stavu. Jak si vůbec mohla obec dovolit něco navážet na cizí pozemek? Lída |  | Počasí, 4.11.2023 A jaká zima tedy bude? Zkusil jste to? Lída |  | Nektarinka Venus, 4.11.2023 Měla jen asi 6 plodů (byl mráz v době květu), zůstal jeden, ostatní sežraly vosy, jen co začly chytat barvu. U nás ovoce letos vůbec nebylo, 1-2ks na stromě (třešněmi počínaje přes jabloně, hrušně, ryngle, švestky, meruňky), jen Redhaven měla asi... celý příspěvek > |  | Výsev vilínu, 3.11.2023 Zkušenosti ne, ale návod je na konci článku:
www.zelen.cz/clanek/Hamamelis_vilin Lída |  | Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023 234.45 - na to vaše napadání tady není nikdo zvědavý - neradíte, jen napadáte ostatní. Proč to tady znepříjemňujete ostatním? Máte z toho radost? Lída... celý příspěvek > |  | Akébie pětičetná - co a jak?, 3.11.2023 U mne kvetla až jako starší, cca 7 let. Lída |  | Ako upravit pozemok plny kamenov, 2.11.2023 To je šílený, tam je víc šutrů, než zeminy... Jak vysoká/hluboká je ta vrstva? Koukala jsem na netu, že existuje nějaký "sběrač kamenů" za traktor, nemá ho tam někdo v okolí? Používá se k odstranění kamenů z pole.
Pokud byste navezli vrstvu... celý příspěvek > |  |
|  | Vanocni osvetleni do zahrady, 2.11.2023 Abych si připadala na zahradě jak na Matějské pouti? Ani náhodou. Ještě si tam dejte Santa Klause... Lída |  |
 |
|
|
|