Příspěvky uživatele - 248.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tvar špičák, 9.11.2023
Možná zmenšit rozlišení nebo změnit formát
Jakou višni?, 8.11.2023
Ps - proti moniliové spále se stříká 2x, na počátku kvetení a při dokvétání.     L.
Jakou višni?, 8.11.2023
Tady na "zahradě" byla jako velmi odolná k monilii popisovaná višeň Meteor Korai, samosprašná, velikost záleží na použité podnoži. Na švestkách (Hanita a Tuleu Gras) se mi moniliová spála ještě neobjevila, jen moniliová hniloba plodů, tak... celý příspěvek >
Ako upravit pozemok plny kamenov, 5.11.2023
Požadovala bych po obci, aby uvedla můj pozemek do původního stavu. Jak si vůbec mohla obec dovolit něco navážet na cizí pozemek? Lída
Počasí, 4.11.2023
A jaká zima tedy bude? Zkusil jste to?           Lída
Nektarinka Venus, 4.11.2023
Měla jen asi 6 plodů (byl mráz v době květu), zůstal jeden, ostatní sežraly vosy, jen co začly chytat barvu. U nás ovoce letos vůbec nebylo, 1-2ks na stromě (třešněmi počínaje přes jabloně, hrušně, ryngle, švestky, meruňky), jen Redhaven měla asi... celý příspěvek >
Výsev vilínu, 3.11.2023
Zkušenosti ne, ale návod je na konci článku: www.zelen.cz/clanek/Hamamelis_vilin           Lída
Halehaven a Fairhaven, 3.11.2023
234.45 - na to vaše napadání tady není nikdo zvědavý - neradíte, jen napadáte ostatní. Proč to tady znepříjemňujete ostatním? Máte z toho radost?                   Lída... celý příspěvek >
Akébie pětičetná - co a jak?, 3.11.2023
U mne kvetla až jako starší, cca 7 let. Lída
Ako upravit pozemok plny kamenov, 2.11.2023
To je šílený, tam je víc šutrů, než zeminy... Jak vysoká/hluboká je ta vrstva? Koukala jsem na netu, že existuje nějaký "sběrač kamenů" za traktor, nemá ho tam někdo v okolí? Používá se k odstranění kamenů z pole. Pokud byste navezli vrstvu... celý příspěvek >
Vanocni osvetleni do zahrady, 2.11.2023
Abych si připadala na zahradě jak na Matějské pouti? Ani náhodou. Ještě si tam dejte Santa Klause...           Lída
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika