Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 12.4.2023
Já ano. A vy, Vladimíre? SPCH
Hynoucí sazenice cuket a okurky, 11.4.2023
 vypadají, jakoby na ně náhle prudce svítilo Slunce, SPCH.
Meruňky 2023, 11.4.2023
Pane Petře z Pardubic, sjíždím šestý gumy, tzn., že jsem se vynořil v minulém tisíciletí. Snad kvůli pití vody z pumpy, která ji sbírala pod chemičkou, nebo dlouholetému trousení do suchého záchodu, dýchání vzduchu ovlhčeného kyselými dešti nejsem... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 2.4.2023
Prosím vážené kolegy diskutéry, kteří jsou většinou o světelné roky přede mnou, co se týká vědomostí a zkušeností stran postřiků, odrůd a vůbec všeho o názor, info, zda existují konkrétní odrůdy ať už meruněk a dalších ov.druhů, které jsou vůči... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 30.3.2023
Je to na pytel, pane stavitel! Velkop., Maďarské asi 9 z 10i květů finito, mladý proutek Aurory, vštěpený na hlavu Alt.ryngle šlus, na snad Holubově od 2,5 do 3,5 m-tj. max.výška-dál stromy nepouštím,  je ještě čtvrtina nerozvita-to nejspíš... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 28.3.2023
Mám pár kamarádů už nějakou dobu dospělých, kteří jsou už pochopitelně bolavější, ne tak mrštní, jak by chtěli. Jeden má pod památeční meruňkou ležet v ohrádce čtyři ovečky, druhý v sádku topí pod kotlem s vodou, třetí dává pod kvetoucí stromy staré... celý příspěvek >
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023
Kosa slýchám zpívat na začátku i konci dne, do třetice spustí před deštěm. Něco fantazie si šetřím pro případná vnoučata a ten můj přípis o slavnosti mandloní v Hustopečích je čistá pravda-jen na rozhlednu jsme nelezli, páč na tuto atrakci byla... celý příspěvek >
Narušení kořenů habrového živého plotu, 27.3.2023
Za málo, rádo se stalo-snad se Vašemu habroví a tím i Vám bude dobře dařit, SPCH.
Mandloně - zkušenosti, odrůdy, 27.3.2023
Nechci žalovat, ale hlásit se to musí: včera, tj. v neděli, jsme se po práci v sadu s kamarádem vypravili do Hustopečí na mandloňovou slávu! Pěkné štíhlé láhve jsme nakoupili a na výborném, česnekem osvěženém bramboráku si pochutnali,  SPCH.
Narušení kořenů habrového živého plotu, 23.3.2023
Pane Kvapile, Vaše vzrostlé habry by to měly zvládnout, snad z toho budou i profitovat-půjde o jistou formu zmlazení kořenů. Své dřeviny můžete v hojení podpořit přihnojením. SPCH
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023
Vážená paní Lído, je mi z toho smutno. Přijde mi, že se do této klávesnicové šermovačky promítá tlak nejméně dvou velkých dějinných předělů-covidu 19 a války-chce-li někdo spec.operace+kdoví co ještě osobního, velmi bolestivého? Já jsem nejraději,... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 22.3.2023
No co na to po pravdě pane Petře z Pardubic... asi takto- v průměru, každoročně jsem schopen pro naši malou rodinku-tj.5 člověků, jeden malý pejsek s velkým srdíčkem a jedna polodivoká čičina vyprodukovat brambor a další zeleniny tak na tři měsíce,... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 21.3.2023
Energie vložená do mlácení jablkem do hlavy- byť řečnicky, by byla lépe investována do pěstování převodem přes ruce stěžovatele-to by se snad i jeho-její-jejich?chuťová preference proměnila? Mé topy jsou reneta cox, čistecké lahůdkové a o bronzovou... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 20.3.2023
Zdravím jmenovce do Pardubic-tzv.nevím z které do které-většinou se věnuju svému nezdravému synovi, ve chvíli, kdy je o něj postaráno jinými neméně kvalitními pečovateli poletuju jako motél po zahradách a sadech-moje aktivní dovolená. Včera mi... celý příspěvek >
Broušení zahradních nůžek, 20.3.2023
Brousek Winland, koupený v Řempu, SPCH.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika