|
Příspěvky uživatele - 248.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc tresni, 6.8.2023 Jestli myslíte takové to zkrabatění listů, tak to dělávají mšice. Ale ty už jsou teď pryč, nejmladší lístky rostou už bez poškození. Lída |  | Prosím o určení plevele, 6.8.2023 Ohledně likvidace se tady podívejte na vlákno "Jak na tento plevel" . Lída |  |
|  | Prosím o určení plevele, 6.8.2023 Černohlávek, léčivka. Lída |  | Borůvky chřadnou, 5.8.2023 Myslela jsem, že vám jde o borůvky. Lída |  | Oullinská renglóda, 5.8.2023 U mne mladá Oulinská také cca 8 let nekvetla, pak 2 roky tak na ochutnání a až potom začala pořádně... Jenže letos u nás z peckovin meruňky, třešně, nektarinky, ryngle a švestky mají minimum plodů, chytly je v květu mrazíky... Jen broskvoně se... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 5.8.2023 K tomu doporučení - eshop Teta doručí zboží na vybranou prodejnu k osobnímu vyzvednutí za 39Kč, asi jste se nepodívala... Lída |  | Oullinská renglóda, 5.8.2023 Mňam!!! Lída |  | Maliny čo sa minimálne rozrastajú?, 4.8.2023 Každé maliny MUSÍ tvořit nové výhony = rozrůstat se. Pokud by je nevytvořily, neplodily by... Spíš si plochu malin ohraničte zapuštěním něčeho kolem záhonu do zeminy do hloubky cca 30-40cm (já použila staré sklolaminátové vlnovky z Vertexu), abyste... celý příspěvek > |  | Díry na zahradě, 4.8.2023 Jak jsou ty díry velké? Lída |  | Borůvky chřadnou, 3.8.2023 Ta mulčovací kůra se ale časem rozpadá, teď už žádnou drenáž dělat nebude . Spíš to chtělo dolů dát vrstvu oblázků ap., na to položit kousek netkané textilie a pak rostlinu s rašelinou. Ta netkanka zamezí splavování rašeliny mezi... celý příspěvek > |  |
|  | Glyfo, 2.8.2023 U Glyfo Klasik (bez Strong) v příbalovém letáku uvádějí "bez omezení po odstranění odumřelé hmoty", ale doporučují opakovanou aplikaci po vzejítí plevele ze semen (na ta přípravek nepůsobí). ... celý příspěvek > |  | Vhodná hrušeň, 2.8.2023 Hlavně vyberte nějakou, aby se vám navzájem opylovaly, protože hrušně jsou cizosprašné.
U Hardyho uvádějí: Clappovu, Williamsovu, Decoru, Amforu, Charneuskou, Radanu
U Boscovy: Clappovu, Williamsovu, Konferenci, Madame Verté,... celý příspěvek > |  | Eukalyptus gunnii, 2.8.2023 Asi nastala nějaká chyba, zřejmě v zalévání. Mohl být přeschlý, teď je ulitý.Vypadá to s ním podle fotky dost špatně ...
Můžete ho zkusit přesadit do jiné zeminy, možná sestřihnout větvičky a polovinu délky, jestli obrazí znovu. Tyhle listy jsou... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 1.8.2023 Není pravda, že lakmusový papírek měří jen silnější koncentrace. Používala jsem ho pro měření pH akvarijní vody, a to si myslíte, že mi rybičky plavaly v octu? A pH zeminy jsem měřila také, popsala jsem tu v příspěvku postup. Ale ono se s porovnáním... celý příspěvek > |  | Borůvky chřadnou, 1.8.2023 Ten Kfl má zúženou stupnici, ale drog Teta má celou za 29... |  |
 |
|
|
|