Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023
Co je platné mít celokovové nůžky s přeplátováním čepelí, které vydrží desetiletí, když vám při jejich používání nesedí do ruky, také je doma máme. Proto jsem si koupil i jiné, které se dobře drží i když nebudou tak trvanlivé. Prostě počítám s tím,... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 10.3.2023
Všechno ne, 6 x 3 m.
Předpěstování košťálovin, 10.3.2023
Pěkné, já budu zelí set na přísadu až začátkem dubna, mělo by tam být 50 semen, u sazenic kedluben začíná první pravý list, ale ve městě už se dají pořídit také už dobře narostlé. Dík.
Předpěstování košťálovin, 9.3.2023
Pěstujete někdo letní zelí hlávkové Lena F1? Je moje oblíbené nakládám ho i na kvašení, ale vždy jsem ho pěstoval z přímého výsevu, jak je psáno na obale bez přesazování. Zkoušel někdo vypěstovat přísadu a rozesadit?
Rajčata 2023, 9.3.2023
Mám 11 pěkných rozesazených sazeniček Sláva Porýní a podařilo se mi zachránit 1 Spencer. K tomu 40 kedluben dvorana ve velkém truhlíku a zkouším klíčivost vlastních semen salátovek, které bych dal případně do větších květináčů a pak přenesl do... celý příspěvek >
Běžná výška stromkového rybízu?, 9.3.2023
Pokud teda tím že něco bylo u radiatoru je myšleno, že to narašilo...
Já mám dobrou zkušenost se Starklem a uznal i reklamaci na jeden nekvalitní stromek ze kterého se mi teda podařilo s úspěchem odebrat aspon roub a dále namnožit. Ale třeba se sazenicema révy přímo od pěstitele dobrou zkušenost nemám, ale... celý příspěvek >
To s tím radiátorem je dobrý! A balíček se semínkama u prozařující mikrovlnky a pak proč to neklíčí? Jak můžete takto dehonestovat poštu!
Papriky 2023, 8.3.2023
Sice nejsem Walter, ale pro moje oči je jed jak velké světlo, tak horší světelné podmínky, a to do dálky vidím výborně. Na čtení malých písmen si člověk někdy musí najít zlepšovák priblížit fotákem nebo lupou atd... Pěmýšlel jsem na ty helmičky, co... celý příspěvek >
Štěpařský vosk Moudrý, 8.3.2023
Tak bud trpělivost jak je to psáno v návodu, a nebo si pořídit a odzkoušet takový přípravek, kterým můžete i přemáznout a nic se nestane. ;-)
Ficus - hnědnou a opadávají listy, 8.3.2023
Paní Lído, jako kdybyste věděla, že ten můj stojí těsně u okna místo závěsu a při větrání na něj jde přímo vzduch z venku. :-D V pokojové teplotě je to takový žrout vody, že ho musím zalévat každý den. Ale také má kubatůru cca. 1 x 1,3 x 1,4 m. ;-)... celý příspěvek >
Snad v názorné ukázce pomůže nějaké video na YouTube.
A ještě jedna důležitá věc, zatírat se má pouze dřevo a ne pletivo na okrajích.
Roky používám jednu značku štěpařského vosku a nemám žádný problém. Když zatvrdne, jde ho rozehřát, i když už je to pak za chladného počasí nepohodlné s ním pracovat. Akorát je tam psané, že se nehodí k použití na angrešt a rybíz a za teplého počasí.... celý příspěvek >
Ficus - hnědnou a opadávají listy, 8.3.2023
Také pěstuju nějaký druh malolistého fikusu a před tím než začnou růst nové listy vždy nějaké staré opadají, ale nikdy nedojde k úplnému opadu větví. Otázkouje, zda to přesazení bylo potřeba a jestli ten opad nově narostlých není díky tomu, že se... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika