Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dešťová voda ze střechy, kryté asfaltovými pásy, 1.6.2023
U deštovky je lepší nechat ze začátku deště nechat odtéct něco pryč a až se vše včetně okapů opláchne, až pak napouštět. Biegler
Jahody - hodně listů, málo plodů, 31.5.2023
Já používám dobře vykvašené slepičince, ale to se dá dokud nejsou plody, první jahoda mi zraje teprve ve skleníku, venku to má určitě deset dnů opoždění. Dnes jsem dal posilovací dávku kristalonu a pak už jen hodně zalévat.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 31.5.2023
Letos plodomorka hrušková navštívila moje panství. Postižená je Williamsova, ostatní nekvetly a mladá Thiriotova je v pohodě. Ještě že jsem z Williams v loni nadělal tolik lekvaru na frgále, letos nebude nic. Doporučená je probírka a likvidace... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 28.5.2023
Pane SPCH, udělal jsem chybu, že jsem pecky z místa ve kterém by škůdce dle mého pozorování měl prosperovat, nezasadil do prostorového izolátu v zasítovaném akvárku. Bych si i nějakou tmavku prohlédl. Tak frnknula ze záhonu. Už tedy není jistota ani... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 27.5.2023
Pane Ivane, budu se muset zaregistrovat i k Vám na forum, ale nyní opravdu nemám kdy, sušíme sena, ještě musím udělat nějaký prosvětlovací řez a spousta dalších činností. Pak to tam můžeme v klidu probrat aby kvůli tomu zde nevznikal nějaký problém,... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 27.5.2023
Pánové Petře a Ivane, aktuálně řeším problém s tím, že se mi "pardubický mor" dírkovitost listů rozmáhá na zahradě a to v minulosti nikdy nebylo! Co se týče tmavky, musel bych to znovu si všechno přečíst i na Agromanuálu, ale rada byla v některých... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 24.5.2023
Psaní soukromých zpráv pamatuju z doby před mnoha lety kdy jsem byl zde už registrován. V každém případě by to chtělo pokud by se to vrátilo zpět mít možnost blokovat vybrané odesilatele pro případ nějakého obtěžování. Přeju všem pěkné léto, které už... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 24.5.2023
Okurky je potřeba po výsevu přikrýt netkanou...
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 24.5.2023
Chtělo by to větší výber akaricidů na prostřídání aby nevznikla rezistence, ale s tím se potýkají i profesionálové.
Psaní článků pro Zahrada.cz, 23.5.2023
Nepřihlášen nepodepsán... Biegler.
Psaní článků pro Zahrada.cz, 23.5.2023
Pane Fafaeli, nevím jestli je to váš blog, ale párktár jsem si zajímavě početl na jednom o lihovinách. Já jsem také jen trochu poučený laik, pokud se to tak dá říci. Já mám osobní zkušenost s tím, že provozovatel ukončil činnost blogu a všechno tím... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 23.5.2023
U nás kropy naštěstí nebyly, ale čtyři rajčata, která zůstala venku úplně bez jakékoliv ochrany nad tou mezí, jsou na ohrabky Sice to byla ta na nejlepší sušení, ale co už... Dnes napršelo 12 mm a přišlo mi to opravdu vhod taková zálivka, po dnešním... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 23.5.2023
Pane KUKY, doufám, že jestli se někdy dopracuju k nějaké větší předpokládané úrodě jablek, budete zde pořád psát a v případě nouze si k vám zajedu koupit nějaký přípravek. ;-) Jednou se daří, pak zase ne, to zná každý. Mně se letos naštěstí podařilo... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 23.5.2023
O stránkách které poskytují tyto užitečné informace bylo i ve zpravodajství, adresu si už nepamatuju, ale otevřít mi to nešlo. :-(Vyhladávat se tam dalo podle katastrálních území.
Utečenec, 23.5.2023
Máme snůšky na dvou místech a ještě chodí i do rohu v kurníku. Všech pět slepic ale snáší pouze v jedné, o kterou se někdy dokonce i hašteří a přetlačují se v ní! Nevím co by se jim ješě mělo dávat? :-(Směs od prodejce, šrot, obilí, vařené brambory... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika