|
Příspěvky uživatele - 214.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záhada Kristalonu (zdravé rajče a paprika), 21.1.2023 Souhlasím, že zásoby jsou problém. Teď stale beru loňské okurky a ještě já trpím nějakou zabranou to někomu dát. Aby to nebylo moc meké. Přitom kolikrát napr. v hospodě jsem dal do pusy okurky které bych doma vyplivnul.
Ten vodní kamen z brojlerů... celý příspěvek > |  | Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.1.2023 Vždycky se pochlubte, o kolik kg sadby se jedná. Jestli někdo kupuje 15 kg pytlík, tak je to jiná starost než když kupuje 150 kg sadby.
Letos mi přišel ceník a proti loňsku 16,80 budou stát 19,80 za kg. Přivezou je v březnu. Vy nevíte do... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr odrudy brambor, 27.12.2022 Záleží, jak brambory chcete dostat ze země.Když chci použit rýč, tak mi nať nevadí. Naopak, ukazuje mi kam mám píchnout. Jestli je vyoravam Vari, tak vezmu obyčejnou kosu a krásně nať odříznut u země. Krovinorez je nepřesný, pokud se dotknete země... celý příspěvek > |  | Výběr odrudy brambor, 26.12.2022 Sadbu kupuji kaźdy rok.Rané, Např.Impala, Dali, a pod. Nechám si to dovézt za 50 Kč Drago. Několikrát jsem doplňoval sadbu ze svého a nějak se mi to nezdálo. Slabší úroda.
Ošetřit plíseň, nebo dobře zvolit termín při likvidaci... celý příspěvek > |  | Celer, jak nakostkovat a zavařit, 13.11.2022 Vraťte se k normálnímu noži. Celer s nožem ocistíte, nakrajite na plátky, proužky,kostičky, a okamžitě vložíte do octové voda, aby zůstaly bílé. Uděláte si ten váš lak, nandáte do sklenicek zalijete a zavarite jako okurky. Možná troch víc aby nebyl... celý příspěvek > |  | Česnek sezóna 2021/2022, 1.11.2022 A to vám pan Kozák takto poradil, sázet na pohodu do půdy 12 st. teplé. |  | Studený Briggs & Stratton 500 series nestartuje, 28.9.2022 Možná by pomohlo dat si tu práci a zjistit kam to lanko (struna) želva -zajíc vede a co tam na konci ovládá.
Motor při prvním startu připravím tak, že 5x prudce zmacknu gumový balónek. Když sundam filtr, musím vidět jak stříka palivo do... celý příspěvek > |  | Neobvyklý půdní profil, 15.8.2022 A hlavně pochybuji o tom, že takto ty vrstvy udělala příroda. Tak se dneska upravuji stavební pozemky a hospodáři s ornicí.Ten výkop je taky ukázkový s tím potrubím. |  | Lámou se větvičky s plody... dozrají rajčata?, 21.7.2022 Je to pořad stejně. Když nedáte k rajceti kůl, tak se zlomí. Není samonosné.Větev u jabloně už jsem taky podložil, aby se nezlomila pod tíhou plodů.Velké giganty rajcat taky musím podložit nebo podvazat než se zlomí. Potom je pozdě. Nic neprihnojuji... celý příspěvek > |  | Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022 SPCH nevěšte hlavu. Lidi poznají kdo je kdo. Já mám taky někdy chuť někoho zkrouhnout a nebo pochválit. Třeba za zavarovani bez cukru dát minus, nebo zase plus za nápad, používat injekční stříkačky na dávkování. Dejte nějakou báseň. Bude hezky den. |  |
|  | Papriky 2022, 1.7.2022 Jo dal jsem dvacetinu asi 9 setin gramu. Napsal jsem o řád víc. Díky. Jen jsem si postěžoval ze někdy to dávkování nám moc výrobce neulehčuje. |  | Papriky 2022, 30.6.2022 Doporučoval bych, udělat pauzu. Zase se chvíli věnovat pěstování a ochraně zeleniny. Papriky ve skleníku jsem dnes musel postrikat proti msicim. Venku jsou v pohodě. Mospilan -balení 1,8 g na 10 litru vody. Já potřeboval vody asi půl litru.Necelý... celý příspěvek > |  | Papriky 2022, 29.6.2022 Soli 8 deka |  | Papriky 2022, 29.6.2022 2.1/4 litru vody, 1/2 l octa,16dkg cukru,8 kg soli,5ks bob. List,5 ks hřebíček, 5 ks nové kořeni,5 ks cely pepř,2 lžičky hořč. semínka,15 koleček sacharinu.
Zkuste to a dejte vědět. + kopr |  | Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 18.6.2022 Já jsem tedy za svůj život hektary s krovinakem asi nesekal. Ale ovládám ruční kosu včetně jejího servisu t.j. naklepat, nasadit, upravit kosiště. Asi proto nechápu, ze bych měl metrovou trávu sekat napůl a potom teprve dole u země, případně ji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|